Steam Kurlar ne zaman güncellenecek?

An itibarıyla Game Pass şu anda 80 TL hocam. 3 ay oynayıp bırakmaktansa 200 TL verir oyunun kendisini alırım daha iyi.

Ne önerirsiniz hocam? Sizce Forza 4'ü mü alayım yoksa 2-3 ay boyunca para biriktirip 5'i mi alayım? Game Pass sayesinde ikisi oyunuda deneyimledim. İki oyunda bana göre aynı geliyor. Sadece haritaları farklı ve birkaç araba eklenmiş Forza Horizon 5'te.

İki oyunu da deneyimlemedim ama F5 çölde geçtiği için kötü yorum yapan var, ikisi arasında fark yok diyen var yani Microsoft zam yapma ihtimali de var. Ama 4 biraz eski bir oyun gibime geliyor benim açımdan.

İki oyunu da deneyimlemedim ama F5 çölde geçtiği için kötü yorum yapan var, ikisi arasında fark yok diyen var yani Microsoft zam yapma ihtimali de var. Ama 4 biraz eski bir oyun gibime geliyor benim açımdan.
Hocam sanırsam FH4 alacağım zaten FH5'de hile çok daha çok gelişmesi lazım. Çok büyük bir değişiklik olmamasına rağmen oyun 140GB neredeyse. Şehiri küçücük haritanın kendisinin yarısından fazlası çölden oluşmasına rağmen boyutunun bu kadar büyük olması saçma. Ayrıca FH4'deki DLC'ler 5 göre çok çok daha ucuz. 5'de 67TL altında paket yokken 4'de 4.50 TL'ye güzel arabalar bulunuyor. Kur güncellenirse durum vahim gibi duruyor. FH4 Microsoftta daha pahalı. FH5 ise steama göre 100 TL daha ucuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı