Kuronami Vandal vs Anomali Vandal

Daha fazla  
İkisi de güzel geldi ama anomali içimi biraz daraltır, kuronami de hemen sıkarmış gibi hissediyorum. Yine de ikisi de birbirinden güzel duruyor karar veremedim 😭😭

Bu nasıl bir sıralama anlamadım. Lütfen kendinizde var diye övmeyin.

Kendimde kaos da var, yildiz belasi, evori, yitik, ancak gercek siralama birincisi felaketin kalbi, digerleri kuronomi, mavi gaia'dir. Bu kadar.

Kendimde kaos da var, yildiz belasi, evori, yitik, ancak gercek siralama birincisi felaketin kalbi, digerleri kuronomi, mavi Gaia'dir. Bu kadar.

Cevapların bile sete laf etmeye yönelik. Anomali ulupençedende yıldız belasındanda eski. Sen anomaliye çakma diyemezsin. Ayrıca çakması olsa bıile onlardan iyiyse o alınır.

Cevapların bile sete laf etmeye yönelik. Anomali ulupençeden de yıldız belasından da eski. Sen anomaliye çakma diyemezsin. Ayrıca çakması olsa bıile onlardan iyiyse o alınır.

Anomali 1.0'in yildiz belasina benzerligini gosterin. Simdi de Anomali 2.0'in benzerligini gosterin. Anomali 2.0, yildiz belasiyla neredeyse ayni mermi degistirirken cikan animasyonlar veya silahi ele alirken.

Son düzenleme:
Kuronami bence daha iyi Anomali yıldız belası 2.0 gibi bir şey

Hani anomalinin teması ya ayrılma birleşme.
Fakat animasyonlar direkt aynı Riot kendi skininden çalmış gibi bir şey

Ben genel populasyona bakarim. Esporcularin cogunun tercihi. Anomali ise yildiz belasinin cakmasi, ulupencenin cakmasi. Yeter artik.

Hele siyahi mukemmel.
Şahsen kuronami iyi Hs attırıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı