Kurs için açığa geçilmeli mi?

sc60bky

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yazın okulun yaptığı YKS hazırlık kursuna katıldım (12. sınıfım bu arada). Ücretini ödedik. Fakat okulun açılmasıyla birlikte vaktimin verimsiz geçtiğini farkettim. Okuldaki dersler, boş vakitle üniversite sınavına hazırlık anlamında değerlendirilse bile bana çok zaman kalmıyor. Eve 7 gibi dönüyorum, en erken saat 8'de derse oturuyorum ve bana çok az bir vakit kalıyor çalışmak için.

Babam kursa ödediğimiz paradan dolayı vs okula devam etmeme kararıma biraz karşı çıktı. Açık öğretim başvurularının kapanmasına çok az kaldı. Ne yapsam bilmiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz para mı önemli, yoksa sizin üniversite başarınız mı? Sorulması gereken asıl soru bu. Verim alamıyorsanız, çalışmalarınız aksıyorsa ve kötü hissediyorsanız araştırmanızı yaparak geçin. Çalışabilir miyim, disiplinimi koruyabilir miyim gibi soruları da kendinize sorup dürüstçe cevaplamanız lazım. Ciddi bir karar, süreniz de az.

Ayrıca, ilk kez bir okulun ücretli kurs açtığını görüyorum.

Okullar ücretli kurs mu veriyor?

Bana göre lise kadar gereksiz bir şey yok 12 isen açığa geç YKS çalış direkt okulda bir şey kapamıyorsun. Zaten vakit kaybı gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
vaktimin verimsiz geçtiğini
İkinci dönem açık öğretim lisesine geçebilirsin, açık öğretim lisesinin ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Kendi kendini kontrol ediyorsun, sorumluluk sahibi olmuş oluyorsun. Bence çok güzel bir şey, bu fırsat değerlendirilmeli.
@@sc60bky, konuya geri dönüş yapar mısın? Ne yaptın?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı