Garip Gamerr
Hectopat
Python için Udemy'den kurs önerir misiniz? Yeni başlıyorum bu arada ve tek kurs olabilirse iyi olur (mümkünse tabii).
Yeni iseniz btk daki python içerikleri oldukça doyurur sizi. Onlara bakın daha sonra yolunuzu az buçuk belli edersiniz zaten. Ona göre kurs alacaksanız alırsınız Udemyden. Paranız ziyan olmasın boşuna.Python için Udemy'den kurs önerir misiniz? Yeni başlıyorum bu arada ve tek kurs olabilirse iyi olur (mümkünse tabii).
Yeni iseniz BTK'daki Python içerikleri oldukça doyurur sizi. Onlara bakın daha sonra yolunuzu az buçuk belli edersiniz zaten. Ona göre kurs alacaksanız alırsınız Udemy'den. Paranız ziyan olmasın boşuna.
eJoy eklentisi ile Türkçe altyazılı izleyebilir.Hocam ben bile bile atmadım alt yazılı şeyler. Bazı yerlerde anlaşılması zor oluyor diye.
kurstan memnun musunuz hocam ?Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.
Eğer illa türkçe istiyorsan yazı olarak Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri öneririm. İlla kurs istiyorsan BTK Akademinin kursu iyidir. Eğer yine yazı olarak istersen kendi dökümanları var.Python için Udemy'den kurs önerir misiniz? Yeni başlıyorum bu arada ve tek kurs olabilirse iyi olur (mümkünse tabii).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.