Kurtarma "winload.exe 0xc000000f" Hatası

Karperion

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2015
Mesajlar
392
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, MSI notebookum 2 aydır 10-15 dakika arası açılıyordu bir sorun olduğu belliydi yani birden oluştu bu sorun. Daha sonra iş çığırından çıkmaya başladı bilgisayar 2 dakika işlem yapmadığımda çökmeye başladı (Microsoft Windows Yanıt Vermiyor İşlemi Sonlandırmak İstiyor musunuz?)
Ben de yedeklerimi alıp sıfırlamaya karar verdim, sıfırlanırken %35'de değişiklikleri geri alıyordu sabit diskte sıkıntı oldugunu düşünündüm ve başka bir bilgisayara bağlayarak Windows'un kurulu oldugu sürücüyü biçimlendirdim, daha sonra bilgisayarı açtım "Kurtarma winload.exe 0xc000000f" hatasını aldım.
UEFI üzerinden format atmaya karar verdim, ilk başta Rufus programı üzerinden Sandisk Cruzer 8.0 (4GB) USB belleğe ISO dosyasını yazdırdım, daha sonra notebooka taktım ancak UEFI başlamadı.
Başka bir USB'ye yazdırdım Sandisk (16GB) yine aynısı oldu, başka bir ISO dosyası dosyası ile denedim ancak ne yaparsam yapayım aynı sorun. BIOS'tan bütün Boot Optionsları denedim olmuyor, yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SanDisk değil de Toshiba gibi markaların USB diskiyle deneyin. SanDisk'Lerde nedense öyle bir sorun var. Ayrıca temiz kurulum gerekli, geçmiş olsun. Ben de aynı sorunu yaşadım.
 
Merhaba geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Toshiba USB bellek satın aldım ve aynı işlemleri yaptım, ancak aynı sorunla karşılaştım. Farklı bir bilgisayarda denedim yine olmadı. Yani format USB'si oluşturamıyorum, bu yüzden yeni bir konu açacağım.
 
Merhaba geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Toshiba USB bellek satın aldım ve aynı işlemleri yaptım, ancak aynı sorunla karşılaştım. Farklı bir bilgisayarda denedim yine olmadı. Yani format USB'si oluşturamıyorum, bu yüzden yeni bir konu açacağım.


ISO dosyasını direkt mi atıyorsunuz yoksa Rufus ile mi oluşturuyorsunuz. Rufus ile ise Windows 7 USB/DVD Download Tool hala Windows ISO'su yazıyor. Onu da deneyin.
 
''Windows 7 USB/DVD'' Windows'un orjinal programı bu program ile de 3 farklı belleğe Windows 7 dahil yazdırdım ancak yanıp sönen _ işareti var başka bilgisayarla denedim olmuyor.

Merhaba, Rufus programının eski bir sürümünü kullanarak, oluşturduğum format USB si ile format işlemini tamamladım kolay gelsin. (başlığa nasıl düzenleme yapacağımı bilmiyorum bu sebeple çözüldü yazamadım moderatör bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi?)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı