Kurtlar Vadisi nasıl izlenmeli?

dursunn

Hectopat
Yer
malatya
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlamayı düşünüyorum ancak bir sürü seri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sadece bu linkteki seriyle başlayıp sonra Pusu ile devam etsem hikayeyi anlar mıyım ya da hangisinden başlamalıyım? Tavsiye verirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben sadece bu linkteki seriyle başlayıp sonra pusu ile devam etsem hikayeyi anlar mıyım ya da hangisinden başlamalıyım? Tavsiye verirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

Normal Kv'den başla, sonra kv Irak izle. En son da pusuya başlayabilirsin, diğerlerini pek önermem. Ayrıca pusu 71. bölümden sonra gladio izleyip sonra pusuya kaldığın yerden devam edebilirsin.

Ben sadece bu linkteki seriyle başlayıp sonra Pusu ile devam etsem hikayeyi anlar mıyım ya da hangisinden başlamalıyım? Tavsiye verirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.

Merhaba her şeyden önce piyasadan görüp havalı olmak için izleyebileceğiniz bir dizi değil(toxiclik olsun diye söylemiyorum). Öncelikle kv97 daha sonra kv ırak sonra kvp 71 sonra kv gladio sonra tekrardan KVP daha sonra KVP 200 bölümden sonra kv Filistin daha sonra KVP yi bitirebilirsiniz. Fakat ben KVP yi 150 den sonra izlemenizi pek önermem fazla sarmıyor.

Merhaba, Kurtlar Vadisi sıralaması bu şekilde:

-Kurtlar Vadisi 1-97 (2003-2005)

-Kurtlar Vadisi: Irak (2006)

-Kurtlar Vadisi Terör 1-2 (2007)

-Kurtlar Vadisi Pusu 1-49 (2007-2008)

-Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine (2008)

-Kurtlar Vadisi Pusu 50-71 (2008-2009)

-Kurtlar Vadisi: Gladio (2009)

-Kurtlar Vadisi Pusu 72-110 (2009-2011)

-Kurtlar Vadisi: Filistin (2011)

-Kurtlar Vadisi Pusu 111-300 (2011-2016)

-Kurtlar Vadisi: Vatan (2017)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı