Sürprizbozan Kurtlar Vadisi spoiler sonrası yine de izlenir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar, geçen hafta Kurtlar Vadisine başladım, şu anda 6. bölümü bitirdim, dizi acayip sardı.

Şu anlık izlediğim en iyi 1. dizi ama tek sorun büyük bir spoiler yedim, dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır'ın sonlara doğru öleceğini öğrendim, ona rağmen izlenmeye devam eder mi? Başka bir büyük sürpriz var mı? Varsa söylemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, geçen hafta kurtlar vadisine başladım, şu anda 6. bölümü bitirdim, dizi acayip sardı.

Şu anlık izlediğim en iyi 1. dizi ama tek sorun büyük bir spoiler yedim, dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Süleyman Çakır'ın sonlara doğru öleceğini öğrendim, ona rağmen izlenmeye devam eder mi? Başka bir büyük sürpriz var mı? Varsa söylemeyin.

Değer bence hocam bu forumda sonradan izleyenlerin hepsi bu spolier i yemiştir bu arada izlemedim ama genelde çok beğenildiğini hatta 2. başlayanlar var.

Arkadaşlar, geçen hafta Kurtlar Vadisine başladım, şu anda 6. bölümü bitirdim, dizi acayip sardı.

Hocam zaten yanlış öğrenmişsiniz Süleyman Çakır dizi sonlarına doğru ölmüyor. Daha fazla spoiler yemeyin diye bu kadarını söylemem yeterli. O yüzden hiçten tadınız kaçmasın devam edin. Zaten diziyi bitirdikten sonra, hangi karakter gerçekte kimi temsil ediyor hangi ince mesajlar verilmiş gibi bir çok inceleme videosu var onları izlersiniz ve emin olun diziye tekrar başlarsınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı