Kurtlar vadisi vs Ezel

1- 1. bölümde kapatmadım.

2- İmla kurallarını öğren, gözüm kanadı.

Sen hiçbir diziyi eleştirecek zekaya sahip değilsin, uza artık.
Dizi kavgası çıkarıyor, zekaya bak

Tamam dostum Ezel dünyanın gelmiş geçmiş en kudretli, en ihtişamlı dizisidir. Senin profil fotoğrafına Cengiz'i koyman bile onun en iyi dizi olduğunun ufak bir göstergesidir. Ramiz dayı bu alemin en delikanlı, en harbi adamıdır. Ezel (Ömer) bu ülkenin James Bond'udur, aksini iddia eden Akasya Durağı izliyordur. Gelecek nesiller Ezel dizisini okullarda dahi öğreneceklerdir.

Ya dizi kavgası çıkarttığım yok geliyorsun havalı olmak için diziye sallıyorsun.

Kurtlar Vadisi v Ezel

Senaryo : Kurtlar Vadisi > Ezel
Müzik : Kurtlar Vadisi > Ezel
Oyunculuk : Kurtlar Vadisi > Ezel
Yönetmenleri : Kurtlar Vadisi > Ezel
Teması : Kurtlar Vadisi > Ezel
Aşk Sahneleri : Kurtlar Vadisi > Ezel
Gerçek Olaylardan Alıntı Yapma : Kurtlar Vadisi > Ezel

Kurtlar Vadisi : Ali Candan adında bir diplomatın devlet görevi için sahte ölüm ile ortadan kaldırılması ve yeni bir yüz yeni bir kimlik ile derin devlet için çalışıp mafyayı çökertmesini anlatıyor.

Ezel : Arkadaşları tarafından ihanete uğrayan Ömerin hapishanede Ramiz Karaeski ile karşılaşması ve yüzünün değişip tekrardan arkadaşlarından intikam almasını anlatıyor.

Ezel de Türkiye şartlarında çekilmiş güzel bir dizidir. Ancak Kurtlar Vadisi gibi bir başyapıtla karşılaştırılması gülünç bir durum. Dönemin derin devletini ve mafyasını en gerçekçi şekilde anlatan Kurtlar Vadisine Ezel > Kurtlar Vadisi demek gülünç olur .

Not : Hem Ezeli hem de Kurtlar Vadisi izlemiş birisi olarak bu incelemeyi yapıyorum.

Konu kilitlensin bu arada.

• İki dizinin konu olarak birbiriyle bir ilgisi yok. Kıyaslanması yanlış. Böyle bir konudan ancak iki dizinin fanlarının birbiriyle kavga etmesi çıkar o kadar.

Konu kilitlensin bu arada.

• İki dizinin konu olarak birbiriyle bir ilgisi yok. Kıyaslanması yanlış. Böyle bir konudan ancak iki dizinin fanlarının birbiriyle kavga etmesi çıkar o kadar.

Katılıyorum isteyen istediğini izlesin.

Dikkat et Cengiz profilli arkadaş linç etmesin Onun mesajlarını ve profilini şikayet ettim. Gerisini artık o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…