Kurtlar vadisi vs Ezel

Başkasının fikriyle gelen adamla muhattap olmam ben. İnsanın az kendine saygısı olur kendisi düşünür. Sanki devlet kurtarıyor. Alt tarafı dizi.
Bu başkasının fikri takıntını hala çözebilmiş değilim. Ortaçağ şövalyesi falan mısın? Fikir fikirdir, doğru/mantıklı olduğu sürece kimin olduğunun önemi yoktur. O YouTube 'da video çeken adamların mesleği dizileri her yönüyle incelemek. Adam diziyi senin benim gibi keyif almak için izlemiyor, eleştirmek için, puan vermek için izliyor. Böyle olunca da bizim gözden kaçırdığımız veya o anki heyecanla umursamadığımız pek çok şeyi fark ediyor ve değiniyor. Anladın mı olayı? Az önce verdiğim örnek gibi mesela. Atatürk'ün kendine saygısı yok muydu da gitti karşısında savaştığı Yunan'ın fikrini alıp devlet kurdu?

Ben Ezel'i savunmuyorum. Hangi dizinin daha iyi olduğunu IMDb'ye bakarak anlayabilirsin. Senin ya da benim ne dediğimin bir önemi var mı? Ben sadece gözü kapalı bir şekilde KV'nin hatalarını görmeyen KV'nin Ezel gibi bir diziyle kıyaslanamayacağını söyleyenlere cevap verdim. Hani o senin de olduğun hayal dünyası var ya. Onlardan söz ediyorum. Şu diziyle yaşayanlardansın sen de. Doğru söyle sende palto giydin mi? Çakır abinin mezarına gittin mi? Abi bir insan nasıl kendini bu kadar kaybeder ya? Hayali bir karakterin cenaze namazını kılmak nedir? Bu ülkenin gerçekten bu durumda olmasına şaşmamak gerek. Vadide anlattı mı çözümü? Var mı bizim de Polat Alemdar'ımız. Varsa da ne zaman gelecek?

Ya hocam dalga mı geçiyorsun sen? Erlik 2'nin sonraki videosu Nihat Doğan'la ilgili ya. Şu yukarıda ki zaatın attığı videonun kanalının ismi kurtlar vadisi. Ne fikrinden ne incelemesinden söz ediyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al sana inceleme kanalı. Bak bakalım ilk sırada kim varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin o zaman diziyle problemin yok, insanlarla problemin var.
Ben hiç bir zaman hayal dünyasında yaşamadım. Discord nitro aldığım zaman bir kere çakırı PP yapmıştım o kadar başka da anlattığın hiç bir şey olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al sana inceleme.
Bana da öyle "zaat" falan diyemezsin. Sana orada seslendirmenin neden değiştini açıklamaya çalıştım ama sen onu da algılayamayacak kadar Ezel fanboyluğu yapıp insanlara "KV fanboyu" çamuru attığın için hiç bir şeyi fark etmiyorsun. Tek gayen Ezeli savunmak.

Ha bu arada attığın inceleme inceleme falan değil. Puanlama yapmış insanlar. Bunu mu attın cidden?

Son düzenleme:
İfadeler: A10
Ezel net daha iyi. Kurtlar Vadisi serseri işi. Ezelin bir olayı veya hikayesi var.

Oyunculuk olarak ezel daha iyi sonuç olarak vadi ilk 97de çoğu oyuncu amatör Necati şaşmaz dahil ama senaryo olarak vadi açık ara önde ve daha sürükleyici sonuç olarak ezelin başında yeni yüz operasyonu bile vadiden esinlendiğini düşünüyorum. O yüzden vadi açık ara önde pusu vs ezel olursa ben ezel derdim. Cahit’in oyunculuğu ve konunun çoğunlukla siyasete dönmesinden dolayı beni çok sürüklemedi.

Beni ilk 97deki kabadayılık ve baron olayları daha çok sürüklüyor siyasetten ve kgtnin olaylarındansa ondan dolayı yoksa kötü bir tarafı yok benim kendi fikrim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…