Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 28 Mayıs 2021 #11 Harry Da Souza dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Belli başlı yabancı dizilere başlayınca bunları izleyesin gelmiyor. Bunu benim söylüyor olmam da ayrı garip, şu anki ismime ve eski 2 ismime bakın: Şimdiki aklım olsa koymazdım.
Harry Da Souza dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Belli başlı yabancı dizilere başlayınca bunları izleyesin gelmiyor. Bunu benim söylüyor olmam da ayrı garip, şu anki ismime ve eski 2 ismime bakın: Şimdiki aklım olsa koymazdım.
OziMozi Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 608 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #12 Penetrator God dedi: İkisi de izlenmez. Genişletmek için tıkla... avrupa dizilerini izleyim hawali olimm Ezel bu arada.
Penetrator God dedi: İkisi de izlenmez. Genişletmek için tıkla... avrupa dizilerini izleyim hawali olimm Ezel bu arada.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #13 Ezelin alıcağı versus.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 28 Mayıs 2021 #14 Başrolünün dublaj yapıldığı ve ben sadece ağzımı oynatıyorum diye bağırdığı yerel dizi mi olur
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #15 OziMozi dedi: Avrupa dizilerini izleyeyim havalı olalım. Ezel bu arada. Genişletmek için tıkla... Sen önce yazı yazmayı öğren. Sonra komiklik yaparsın. Sırf ceza almamak için düzeltmek zorunda kaldım.
OziMozi dedi: Avrupa dizilerini izleyeyim havalı olalım. Ezel bu arada. Genişletmek için tıkla... Sen önce yazı yazmayı öğren. Sonra komiklik yaparsın. Sırf ceza almamak için düzeltmek zorunda kaldım.
OziMozi Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 608 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #16 Penetrator God dedi: Sen önce yazı yazmayı öğren. Sonra komiklik yaparsın. Sırf ceza almamak için düzeltmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Türkçem kesinlikle senden iyidir emin ol. Kasti olarak öyle yazdım "!" koymayınca anlayamıyorsunuz galiba.
Penetrator God dedi: Sen önce yazı yazmayı öğren. Sonra komiklik yaparsın. Sırf ceza almamak için düzeltmek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Türkçem kesinlikle senden iyidir emin ol. Kasti olarak öyle yazdım "!" koymayınca anlayamıyorsunuz galiba.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 28 Mayıs 2021 #17 Aslan Akbey'in 1 operasyonu. Tüm ezel serisini ezer geçer.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.718 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Mayıs 2021 #18 kcg dedi: Başrolünün dublaj yapıldığı ve ben sadece ağzımı oynatıyorum diye bağırdığı yerel dizi mi olur Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kcg dedi: Başrolünün dublaj yapıldığı ve ben sadece ağzımı oynatıyorum diye bağırdığı yerel dizi mi olur Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P Phoenix055 Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 257 Daha fazla Sistem Özellikleri - Ryzen 5 5600 - Sapphire RX 6600 - Asus Prime B550M-K - Corsair Vengeance 2x8 3200 Mhz - Kioxia Exceira 1TB- NZXT C650 650W 80+ Gold - MSI Mag Force M100R Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #19 İkisini de çok severim. KV bi tık üstün gibi.
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #20 Bence bu soru yıllar boyu devam edicek. Benim için ezel fakat kurtlar vadisi diyene de saygı duyarım ikiside iyi diziler.
Bence bu soru yıllar boyu devam edicek. Benim için ezel fakat kurtlar vadisi diyene de saygı duyarım ikiside iyi diziler.