Kurtuluş Savaşı dönemini anlatan dizi/film önerisi

Şu an 8. sınıfım ve derslerimize bir tanesi de İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük. Ben eskiden bu dersi sevmezdim ama bu sene çok güzel geldi. Şu an merak sardım Kurtuluş Savaşı - I Dünya Savaşı zamanlarına. Önerebileceğiniz o zamanlarda geçen bir dizi/film var mı? TV dizisi olmazsa sevinirim çünkü 2.5 saat çok uzun bir süre bir bölüm için.

-Türk İşi Dondurma.
-Veda
-Pera Palas'ta Gece Yarısı' nı izledim.
Az önce Kurtuluş dizisini bitirdim. Çok güzel bir dizi. Özellikle o dönemdeki Türk Milletinin vaziyetini gösteriyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
Bu arada ben de 8. sınıfım.
 
Eğer dizi düşünürsen seddülbahir 32 saat izlemeni tavsiye ederim zamanında bayağı sevildi bende izlemiştim zaten az bölüm içeriyor.

Teşekkürler öneri için.

Eski bir yapım fakat izlerken göz patlatacak seviyede değil. Ben bilgisayardan izledim. Telefondan izlersen daha iyi olabilir netlik açısından.

Bir ara deneyeceğim teşekkürler.
 
Şu an 8. sınıfım ve derslerimize bir tanesi de inkılap tarihi ve atatürkçülük. Ben eskiden bu dersi sevmezdim ama bu sene çok güzel geldi. Şu an merak sardım Kurtuluş Savaşı - ı dünya savaşı zamanlarına. Önerebileceğiniz o zamanlarda geçen bir dizi/film var mı? TV dizisi olmazsa sevinirim çünkü 2.5 saat çok uzun bir süre bir bölüm için.

-Türk işi dondurma.
-Veda
-Pera Palas'ta gece yarısı' nı izledim.

1.dünya savaşı değil de sana Fury'i önerebilirim bende yakın zamanda izleyeceğim brad pitt oynuyor ve güzel eleştirilerde almış.
 
Şuan Cumhuriyet dizisini de bitirdim. Gerçekten çok iyi ve güzel diziler. Halkın o anki vaziyetini iyi bir biçimde aktarıyor. Diğer mesajlarında bahsettiğin kalite konusuna önem veriyorsan Cumhuriyet hem daha yeni hem de restorasyonu daha iyi sanırım Fakat ben ikisinide izlemeni tavsiye ederim.
 
Başrolünü Rutkay Aziz'in oynadığı Trt yapımı Kurtuluş ve Cumhuryet dizilerini mutlaka izlemenizi öneririm. Youtube'da da bölümleri vardı diye hatırlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı