Kurulabilecek En Çılgın Sistem

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
Hayalinizdeki bilgisayar nedir arkadaşlar? Yani para sıkıntınız olmadan bir bilgisayar kuracak olsanız nasıl bir şey olurdu? Örneğin 2x RTX 2080 TI + R9 3950X gibi. Fikirlerinizi merak ediyorum. Para sınırı olmadan kurabileceğiniz en iyi sistem nedir? Diğer bileşenleri de yazarsanız memnun olurum, insanların nasıl hayalleri var merak ediyorum.

Bak şimdi, sınırsız param varsa yurt dışına da çıkabilirim değil mi? Bence evet, bu yüzden de özel Custom sıvı soğutmaya para yatırırım, RGB sleeve kablolar ve PSU içerisine de dahil olacak seviyede yine PSU özel sıvı soğutma montajlarız. Burası tamam, kasa olarak da lian-li, Cougar veya Thermaltake özel soğutma sistemlerine uygun kasalarından bir şeyler ayarlanır. Üst seviye işlemci gücü, ekran kartı gücüne de sahip olmadığım için sorunsuz olması için NVIDIA ve Intel üzerinde toplayabilirim veya Ryzen serisi ve NVIDIA olur ama yeminim var ve AMD ekran kartı artık tercihim olmaz. Şu an RX 570 kullanıyorum ve yetiyor, para olunca da RTX 2060S olabilir veya RTX 2080S. CPU olarak pek bir şeyler düşünmedim. Anakarta da özel soğutma yapabiliriz bak, onu unuttum.

Hocam ben sürününce hayattan tat alıyorum vallaha. Öyle her şey olunca hayat sıkıcı olur bence.

Doğru aslında bu sene sınav senemdi ve geceleyin oynadığım 1 2 saat oyundan aldığım zevki şimdi 15 saat oyundan alamıyorum. Az olan şey değerlidir.

Bak 2 GB RAM ve 1.44 GHz işlemcili bir minibook var. 10 FPS ile oynadığım LoL çok zevkliydi vallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…