Kurulan Linux Mint girilmiyor

eymen.dll

Centipat
Daha fazla  
Limınux Mint kurmayı deniyorum kuruluyor ama Linux Mint'i seçemiyorum. İnmiş gözüküyor ama giremiyorum. Nasıl girerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır kurulum bitiyor ve sürekli toshiba yazısı geliyor diskim ventoy tarafından 2ye bölünmüştü birleştirmeyi denedim 64 ten 58 e düştü boyutu ondandamı olabilir şuan gpt olarak yazdırdım isoyu

Dual boot olarak mı kurmayı deniyorsunuz? BIOS'ta önceliği Mint için verebilirsiniz eğer vermediyseniz. 64ten 58e düştüyse yüklenmiş olabilir.

Dual boot olarak mı kurmayı deniyorsunuz? BIOS'ta önceliği Mint için verebilirsiniz eğer vermediyseniz. 64ten 58e düştüyse yüklenmiş olabilir.
USB bim bölündü yanlış yazmışım biostan usbyi 1. sıraya alıp boot menüden bootluyorum

nasıl öncelik verebiliriz?

Oradan zaten USB'yi 1. sıraya aldım onu nasıl alacağım orada seçenek falan var mı bilgisayarım eski.

Önce BIOS'a girin, orada boot kısmına gelin ve kurulum sonrası ( Dual boot kurduysanız geçerli tüm diske Linux kurduysanız buna gerek yok.) Mint kurduğunuz bölmeyi en üste taşıyın kaydedip çıkın. Bu arada USB'yi çıkartıyorsunuz değil mi kurulum sonrası?

Bu resimdeki gibi yapacaksınız. Tuşlar değişebilir ama genelde ok tuşları işe yarıyor.

Evet ben bütün diske kurdum ve USB yi çıkarıp ENTER a basıyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…