USB bim bölündü yanlış yazmışım biostan usbyi 1. sıraya alıp boot menüden bootluyorumDual boot olarak mı kurmayı deniyorsunuz? BIOS'ta önceliği Mint için verebilirsiniz eğer vermediyseniz. 64ten 58e düştüyse yüklenmiş olabilir.
nasıl öncelik verebiliriz?Dual boot olarak mı kurmayı deniyorsunuz? BIOS'ta önceliği Mint için verebilirsiniz eğer vermediyseniz. 64ten 58e düştüyse yüklenmiş olabilir.
USB BİM bölündü yanlış yazmışım BIOS'tan USB'yi 1. sıraya alıp boot menüden bootluyorum.
Nasıl öncelik verebiliriz?
ordan zaten USB yi 1. sıraya aldım onu nasıl alıcam orda seçenek falan varmı bilgisiyarım eskiUSB'yi 1. sıraya aldığınız kısımdan alacaksınız hocam.
Oradan zaten USB'yi 1. sıraya aldım onu nasıl alacağım orada seçenek falan var mı bilgisayarım eski.
Evet ben bütün diske kurdum ve USB yi çıkarıp ENTER a basıyorum ama olmuyorÖnce BIOS'a girin, orada boot kısmına gelin ve kurulum sonrası ( Dual boot kurduysanız geçerli tüm diske Linux kurduysanız buna gerek yok.) Mint kurduğunuz bölmeyi en üste taşıyın kaydedip çıkın. Bu arada USB'yi çıkartıyorsunuz değil mi kurulum sonrası?
Eki Görüntüle 2465567
Bu resimdeki gibi yapacaksınız. Tuşlar değişebilir ama genelde ok tuşları işe yarıyor.
Evet ben bütün diske kurdum ve USB'yi çıkarıp enter a basıyorum ama olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.