X Xecituoner Ziyaretçi 12 Eylül 2013 #11 Tamam abi deniyorum şimdi. Az sonra da W8 kuracağım zaten. - - - Güncellendi - - - Abi bu program ücretli galiba. İndirdikten sonra lisans key girin diyor sitesinde.
Tamam abi deniyorum şimdi. Az sonra da W8 kuracağım zaten. - - - Güncellendi - - - Abi bu program ücretli galiba. İndirdikten sonra lisans key girin diyor sitesinde.
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 12 Eylül 2013 #12 Evet ücretsizini araştıralım..
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 12 Eylül 2013 #14 Çoğu paralı olmuş benim zamanımda ücretsizdi
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 12 Eylül 2013 #16 Yüklü olan programı programlardan tutup çöpe atarak kurtulabiliyorsun... Bazı yeni programların kendi uninstalleri oluyor...
Yüklü olan programı programlardan tutup çöpe atarak kurtulabiliyorsun... Bazı yeni programların kendi uninstalleri oluyor...
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 12 Eylül 2013 #18 Hahahahahahahah hhahaa ha ahaha ah aha aha Macosx kullanmadan önce bi kaç video seyredip hakkında bilgi edinsen ne güzel olur
Hahahahahahahah hhahaa ha ahaha ah aha aha Macosx kullanmadan önce bi kaç video seyredip hakkında bilgi edinsen ne güzel olur
X Xecituoner Ziyaretçi 12 Eylül 2013 #19 1 Hafta öncesine kadar Windows Forever! derdim hep. Abi sen şunu söyle yeter. Programlar nerde ? - - - Güncellendi - - - Mac te .exe dosyalarını çalıştırmanın bir yolu yok demi ?
1 Hafta öncesine kadar Windows Forever! derdim hep. Abi sen şunu söyle yeter. Programlar nerde ? - - - Güncellendi - - - Mac te .exe dosyalarını çalıştırmanın bir yolu yok demi ?
R ready1 Hectopat Katılım 4 Eylül 2013 Mesajlar 9 13 Eylül 2013 #20 Xecituoner dedi: Alt+Q @ işaretini yapamıyorum. Bu işareti de kopyalayarak yaptım zaten. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Herşey çalışıyor. Driver falan kurmam gereklimi ? Genişletmek için tıkla... Alt + q yerine windows + q yaparsan olur
Xecituoner dedi: Alt+Q @ işaretini yapamıyorum. Bu işareti de kopyalayarak yaptım zaten. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Herşey çalışıyor. Driver falan kurmam gereklimi ? Genişletmek için tıkla... Alt + q yerine windows + q yaparsan olur