Kurulu olan Windows 10'dan ISO dosyası oluşturma

tekno_lokum

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda Windows 10 kurulu, ve ben bu Windows 10 üzerinden Windows kurulum ISO'su nasıl hazırlayabilirim?
Yani demek istediğim şu Windows'un sistem dosyalarında ISO çekmek mümkün mü? Ya da Windows'u yedekleyebilir miyiz? ISO dosyası indirmeden Windows üzerinden kurulum ISO'su oluşturmak mümkün mü?
İnternet bağlantım iyi değil, 3-4 GB'lik ISO dosyasını indirmek istemiyorum.

Arkadaşlar, benim bilgisayarımda Windows 10 kurulu, ve ben bu Windows 10 üzerinden Windows kurulum ISO'su nasıl hazırlayabilirim?
Yani demek istediğim şu Windows'un sistem dosyalarında ISO çekmek mümkün mü? Ya da Windows'u yedekleyebilir miyiz? ISO dosyası indirmeden Windows üzerinden kurulum ISO'su oluşturmak mümkün mü?
İnternet bağlantım iyi değil, 3-4 GB'lik ISO dosyasını indirmek istemiyorum.
Maalesef cihaz üzerinden sıfırlama var ancak ondada sıkıntı yaşabilirsin,mesela klavye ve fare çalışmayabilir o yüzden format zorunda kalmış olabilirsin.

Windows'un hazırladığı Media cretation Tools ile kendi Windows'unu alabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı