Öncelikle iyi günler, benim eski bilgisayarı formatlamaya çalıştım ama olmadı. Bu yüzden temiz Windows 10 kurulumu yapacağım. Ancak benim zaten kurulu Windows var ve azcık kasıyor. Bu yüzden UEFI şeklinde Windows kursam sistemde iki tane Windows olacağından dolayı sıkıntı çıkartır mı?
Diskin farklı bir bölümüne mi kuracaksınız yoksa aynı disk bölümüne mi yazacaksınız? Dual boot yapmak istemiyorsanız mevcut bölüme yazmanız gerekli. Ayrıca legacy kurulumdan UEFI geçiş yaparken diski GPT düzenine çevirmeyi unutmayın.
video nun 5:30 dakikasındaki yerde windows un kurulu olduğu diskin tüm bölümlerini tek tek sil derseniz eskisi silinir ve sizde o diske yeni temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Videonun 5:30 dakikasındaki yerde Windows'un kurulu olduğu diskin tüm bölümlerini tek tek sil derseniz eskisi silinir ve siz de o diske yeni, temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Windows'un kurulacağı diski seçin adımına geldiğiniz zaman bütün disklerin üstüne sırayla gelip biçimlendire basın uzun süren bir işlem değil zaten daha sonra Windows'un kurulacağı diski seçin.
Windows'un kurulacağı diski seçin adımına geldiğiniz zaman bütün disklerin üstüne sırayla gelip biçimlendire basın uzun süren bir işlem değil zaten daha sonra Windows'un kurulacağı diski seçin.