Laptop değil masaüstü 4 kez formatladım ve sayısız yeniden başlattım basılı tutunca da düzelmediYeniden başlat bende de olmuştu Power tusuna 10 20 saniye basılı tut
Merhaba, kurulum ekranında mouse ve klavye çalışmıyor. Format atmıştım birden gitti ayrıca BIOS ekranına da giremiyorum. Çaresiz kaldım yardımcı olursanız sevinirim...
Hocam biosu sıfırlayın. Pili yerinden çıkartıp beş dakka sonra takın baştan güç kaynağının kablosunu çıkartın. Biosu girebilecekmiyiz.Hocam biosa giremediğimi belirtmiştim çalışmadığı için farklı klavye mouse ile de denedim yani sorun aynı başka bilgisayarda deneyince çalışıyor
Pili çıkardım saat 12 civarı tekrardan takacağım yaklaşık yarım saat oldu sökeli hocamHocam biosu sıfırlayın. Pili yerinden çıkartıp beş dakka sonra takın baştan güç kaynağının kablosunu çıkartın. Biosu girebilecekmiyiz.
Fişi çıkardın mı? Neden saat 12 civarı?Pili çıkardım saat 12 civarı tekrardan takacağım yaklaşık yarım saat oldu sökeli hocam
kasa tamamen sökük bir arkadaşım 2 saat kadar beklet dedi hocamFişi çıkardın mı? Neden saat 12 civarı?
Tak hocam yerine.kasa tamamen sökük bir arkadaşım 2 saat kadar beklet dedi hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.