Çözüldü Kurulum için Windows 8.1 Home ürün anahtarı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Balli_Oyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 8.1 kurulumda ürün anahtarı istediğinden Windows'u kuramıyorum ve Windows 8.1'in Home sürümünü kurmak istiyorum. İnternette araştırdığımda hiçbir Windows 8.1 Home ürün anahtarı göremedim. Elinde çalışan Windows 8.1 Home ürün anahtarı olan varsa aşağıda anahtarı aşağıya yazarsa çok memnun olurum.

Merhaba, Windows 8.1 kurulumda ürün anahtarı istediğinden Windows'u kuramıyorum ve Windows 8.1'in Home sürümünü kurmak istiyorum. İnternette araştırdığımda hiçbir Windows 8.1 Home ürün anahtarı göremedim. Elinde çalışan Windows 8.1 Home ürün anahtarı olan varsa aşağıda anahtarı aşağıya yazarsa çok memnun olurum.

Satın alman lazım.

Çözüm
Korsan önermiyoruz.

Hocam generic key sadece kurulumda kullanıyordu galiba, sonradan aktif etmen gerek yazısı geliyordu diye biliyorum. Doğru mudur?
Evet, zaten konu sahibi de kurulum için istemiş. Sonrasında satın alması şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı