Kurulum imajının otomatik EFI oluşturmasını sağlama

Makaleler
1
İmajları editlerken iAtkOS sürümlerinde olduğu gibi kurulum sırasında otomatik EFI oluşturmasını nasıl sağlayabiliriz? Ben Nvidia web driver'dan pacifist ile kext söküp kurulumda ekran kartını otomatik tanıtmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim. İmaj özelleştirme ile ilgili bilgi almak istiyorum.

Yıllardır bu iAtkOS denilen malum şahsın herkesi bağış adı altında herkesi yolmasını izledik.

Bu konuda sizden yardım talep ediyoruz. Saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için yazılım kodlamayı bilmek gerekiyor ve ne bende ne de buradaki başka bir kişide bu bilgi yok. Ben her ne kadar Hackintosh için otomasyon yazılımları yapmak istesem de programlama öğrenmeye ayıracak vaktim şu anda yok. Yine de ileride bu işi dışarıya ücretli şekilde yaptırmak istiyorum.

Recep'in de dediği gibi bir programlama bilgisine ihtiyacınız var. Yani kurulum esnasındaki adımlara bir ara adım daha ekleyerek istediğinizi oluşturması için bir komut eklemeniz gerekiyor. Fakat ekleyeceğiz bir komut tüm kod yapısını bozabilir. Kod yapısına uygun ve entegre bir otomasyon oluşturmak için, dil bilmeli ve kod yollarının nasıl ilerlediğini bilmeniz gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı