5-6 sn yenileme için bekliyor ve yine aynı şekilde devam hocam değişen bir şey olmuyor
Zaten diğer 2 sürücü silinmiyor ana sürücü de 0 MB kullanılabilir diyor. Diğer sürücüleri de sildirtmiyor maalesef.
Laptopun linkini atar mısın?
HP Victus Laptop 16-R1033NT Intel Core i7-14700HX 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4060 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Mavi 9J235EA - HP Store Türk
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16-R1033NT Intel Core i7-14700HX 32GB RAM 1TB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4060 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Mavi 9J235EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
win11 olanı seçtim sürücü-depolama kısmından Intel Rapid Storage Technology DriverBuradan işletim sistemini seç Intel Rapid Technology yazanı indir disk seçme ekranında sürücüyü tanıt.
Şu şekil yapacaksın.
hocam bu videodakinin aynısını yaptım kurulum yapacağım usb nin içine de attım yine olmadı çünkü bilgisayarın donanımıyla uyumlu değil diyordu şimdi o attığımı silip sizin gösterdiğinizi indirsem sıkıntı olur muBuradan işletim sistemini seç Intel Rapid Technology yazanı indir disk seçme ekranında sürücüyü tanıt.
Şu şekil yapacaksın.
Windows 11 olanı seçtim sürücü-depolama kısmından Intel Rapid Storage Technology driver.
Hocam bu videodakinin aynısını yaptım kurulum yapacağım USB'nin içine de attım yine olmadı çünkü bilgisayarın donanımıyla uyumlu değil diyordu şimdi o attığımı silip sizin gösterdiğinizi indirsem sıkıntı olur mu?
hocam bir şekilde disk parttan bir şeyler yaptım ve şuan diğer iki sürücü silindi tek sürücü kaldı ve 953gb sürücünün 953 gb ı da boş alan olarak gösteriyor diskparttan tekrar baktımDene bakalım hocam.
Hocam bir şekilde disk parttan bir şeyler yaptım ve şu an diğer iki sürücü silindi tek sürücü kaldı ve 953GB sürücünün 953 GB ı da boş alan olarak gösteriyor diskparttan tekrar baktım
Disk 0 953GB ın 953 kullanılabilir
Disk 1 57GB ın 57 GB ı kullanılabilir durumda
Ama Windows 11 sürücü kurulum kısmında sürücüyü seçip sonraki yapamıyorum.
Şu an ekran böyle
Img_8456.heıc olan.
tıklanıyor hocamYeni kısmına tıklanıyor mu?
Tıklanıyor hocam.
ne kadarlık bi alan oluşturayım hocamTıkla alan oluştur dene bakalım.