Kurulum sırasında 1 TB SSD 0 MB olarak gözüküyor

5-6 sn yenileme için bekliyor ve yine aynı şekilde devam hocam değişen bir şey olmuyor
Zaten diğer 2 sürücü silinmiyor ana sürücü de 0 MB kullanılabilir diyor. Diğer sürücüleri de sildirtmiyor maalesef.

Laptopun linkini atar mısın?

Laptopun linkini atar mısın?

Buradan işletim sistemini seç Intel Rapid Technology yazanı indir disk seçme ekranında sürücüyü tanıt.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu şekil yapacaksın.

Buradan işletim sistemini seç Intel Rapid Technology yazanı indir disk seçme ekranında sürücüyü tanıt.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu şekil yapacaksın.

win11 olanı seçtim sürücü-depolama kısmından Intel Rapid Storage Technology Driver

Şu şekil yapacaksın.

hocam bu videodakinin aynısını yaptım kurulum yapacağım usb nin içine de attım yine olmadı çünkü bilgisayarın donanımıyla uyumlu değil diyordu şimdi o attığımı silip sizin gösterdiğinizi indirsem sıkıntı olur mu

Windows 11 olanı seçtim sürücü-depolama kısmından Intel Rapid Storage Technology driver.

Hocam bu videodakinin aynısını yaptım kurulum yapacağım USB'nin içine de attım yine olmadı çünkü bilgisayarın donanımıyla uyumlu değil diyordu şimdi o attığımı silip sizin gösterdiğinizi indirsem sıkıntı olur mu?

Dene bakalım hocam.

Dene bakalım hocam.
hocam bir şekilde disk parttan bir şeyler yaptım ve şuan diğer iki sürücü silindi tek sürücü kaldı ve 953gb sürücünün 953 gb ı da boş alan olarak gösteriyor diskparttan tekrar baktım
disk 0 953gb ın 953 kullanılabilir
disk 1 57gb ın 57 gb ı kullanılabilir durumda
ama win11 sürücü kurulum kısmında sürücüyü seçip sonraki yapamıyorum
şuan ekran böyle
IMG_8456.HEIC olan

Hocam bir şekilde disk parttan bir şeyler yaptım ve şu an diğer iki sürücü silindi tek sürücü kaldı ve 953GB sürücünün 953 GB ı da boş alan olarak gösteriyor diskparttan tekrar baktım
Disk 0 953GB ın 953 kullanılabilir
Disk 1 57GB ın 57 GB ı kullanılabilir durumda
Ama Windows 11 sürücü kurulum kısmında sürücüyü seçip sonraki yapamıyorum.
Şu an ekran böyle
Img_8456.heıc olan.

Yeni kısmına tıklanıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı