Çözüldü Kurulum sırasında SSD nasıl bölünür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alestaa

Decapat
Daha fazla  
Laptopa format atıyorum. Disk bölümleme kısmına geldim cihazımda 256 GB SSD var. Burada ben c/d olmak üzere ikiye bölmek istiyorum nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulum tamamlandıktan sonra Windows açılınca burada göreceğiniz şekilde basit bir şekilde C'yi bölüp D oluşturabilirsiniz ama gerek yok.

Bilgisayar yönetimine girip disk yönetimine girdikten sonra C'yi seçip birimi küçült diyorsunuz.
Kaç gb D istiyorsanız o kadar küçültüyorsunuz.
Sonra ayrılmış alan diye ayrılıyor.
İsimlendiriyorsunuz onu D yapıyorsunuz ve bitiyor.

Oluşturmak isterseniz oluşturabilirsiniz.

Yapamazsanız yazarsınız.

Biçimlendir vs bir şeye tıklamadım sadece yeni dedin uyguka dedim 238 GB'lık kısma tıklayıp ileri dedim.

Hocam silmedim sorun çıkartır mı?
Sorun çıkarmaz.
Sürücü 0 bölüm 3'e tıklıyorum ileri diyorum diğerlerinde Windows bu sürücü bölümüne yüklenemiyor diyor.

Biçimlendir vs bir şeye tıklamadım sadece yeni dedin uyguka dedim 238 GB'lık kısma tıklayıp ileri dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulum tamamlandıktan sonra Windows açılınca burada göreceğiniz şekilde basit bir şekilde C'yi bölüp D oluşturabilirsiniz ama gerek yok.

Bilgisayar yönetimine girip disk yönetimine girdikten sonra C'yi seçip birimi küçült diyorsunuz.
Kaç gb D istiyorsanız o kadar küçültüyorsunuz.
Sonra ayrılmış alan diye ayrılıyor.
İsimlendiriyorsunuz onu D yapıyorsunuz ve bitiyor.

Oluşturmak isterseniz oluşturabilirsiniz.

Yapamazsanız yazarsınız.

Sorun çıkarmaz.

Çözüm
Tamamdır da hocam silmedim oradaki fazla bölümleri problem çıkmaz değil mi?

Cevabınız yeni geldi tamam açılıyor cihaz.

Hocam açıldı cihaz 211 GB boş 237 toplam diyor bu şekildemi kullanmak daha iyi yoksa c/d şeklinde bölmek mi? (M.2 SSD)

Son düzenleme:
Böldüğün zaman değişen bir şey yok.

Bu şekilde kullanman daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…