Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #11 Kayra Sarı dedi: Peki hocam yine de teşekkür ederim ilginiz için Genişletmek için tıkla... Hocam Ben Teşekkür ederim
Kayra Sarı dedi: Peki hocam yine de teşekkür ederim ilginiz için Genişletmek için tıkla... Hocam Ben Teşekkür ederim
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #12 Fregat. dedi: Hocam Ben Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm yardım edemediğim için benim bildiklerim bu kadar.
Fregat. dedi: Hocam Ben Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm yardım edemediğim için benim bildiklerim bu kadar.
Fregat. Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Yerel Disk (C:) Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #13 Kayra Sarı dedi: Üzüldüm yardım edemediğim için benim bildiklerim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilemedim herkezin aynı bir bilgisayarı olmadığı için.
Kayra Sarı dedi: Üzüldüm yardım edemediğim için benim bildiklerim bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bilemedim herkezin aynı bir bilgisayarı olmadığı için.