MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Merhaba başlıkta yazdığım işlemi nasıl en zararsız şekilde gerçekleştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
painforgain_06 Decapat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 110 7 Mayıs 2022 #2 MetinMumcu dedi: Merhaba başlıkta yazdığım işlemi nasıl en zararsız şekilde gerçekleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Apple'ın android için yaptığı "iOS'e taşı" uygulamasını kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MetinMumcu dedi: Merhaba başlıkta yazdığım işlemi nasıl en zararsız şekilde gerçekleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Apple'ın android için yaptığı "iOS'e taşı" uygulamasını kullanabilirsiniz.
KS KS MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #3 painforgain_06 dedi: Apple'ın android için yaptığı "iOS'e taşı" uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama onu kurulum yaparken kullanabiliyorum glaiba. Kurulum yaptıktan sonra nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
painforgain_06 dedi: Apple'ın android için yaptığı "iOS'e taşı" uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama onu kurulum yaparken kullanabiliyorum glaiba. Kurulum yaptıktan sonra nasıl yapacağım?
K kavalende Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 MetinMumcu dedi: ama onu kurulum yaparken kullanabiliyorum glaiba. Kurulum yaptıktan sonra nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... bir çözüm buldunuz mu acaba? Artı 0 Eksi
MetinMumcu dedi: ama onu kurulum yaparken kullanabiliyorum glaiba. Kurulum yaptıktan sonra nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... bir çözüm buldunuz mu acaba?
KS KS MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #5 Maalesef bulamadım. Artı 0 Eksi
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 25 Mart 2023 #6 Copy My Data - Paylaş Dosyalar Bu uygulama ile yapabilirsiniz aynısı Android'de var. Artı 0 Eksi