A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar selam dizüstü bilgisayarıma format attım ve Steam indirmek istiyorum fakat yükleme konumunu seçtiğim vakit D diskinde kuracak herhangi bir yer bulunmuyor. Bunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 10 Home 22h2. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2023
Arkadaşlar selam dizüstü bilgisayarıma format attım ve Steam indirmek istiyorum fakat yükleme konumunu seçtiğim vakit D diskinde kuracak herhangi bir yer bulunmuyor. Bunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi Windows 10 Home 22h2.
Çözüm ImDominatingU 18 Nisan 2023 Klasör yok nasıl yer bulsun ki. Kurarsan kendi klasörünü oluşturur ya da yeni klasör oluştur onu seç.
Klasör yok nasıl yer bulsun ki. Kurarsan kendi klasörünü oluşturur ya da yeni klasör oluştur onu seç.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 18 Nisan 2023 #2 Klasör yok nasıl yer bulsun ki. Kurarsan kendi klasörünü oluşturur ya da yeni klasör oluştur onu seç. Artı 0 Eksi Çözüm
Klasör yok nasıl yer bulsun ki. Kurarsan kendi klasörünü oluşturur ya da yeni klasör oluştur onu seç.
KS KS A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 Anladım sağ olun. Artı 0 Eksi