Kurulumda disk görülmüyor

EmirhanUsta

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarim da Windows boot menager'dan 0xC0000185 hata kodlu Windows baslatilamiyor uyarisi aldim ve duzeltmek icin format atmaya karar verdim. Kurulum ekranina geldim 1-2 saat bekledikten sonra disk secme ekrani geldi ama o ekranda da PC'deki tek diskim olan SSD'yi gormuyor. Fakat boot menude SSD goruluyor.

olmazsa bakicam da ben virus girdigini dusuniyorum kardesim oyun indirmisti en son ondan sonra kapaninca bidaha acilmamis bu zamana kadar sorunsuz calismisti ayni bios ayarlarinda

olmazsa bakicam da ben virus girdigini dusuniyorum kardesim oyun indirmisti en son ondan sonra kapaninca bidaha acilmamis bu zamana kadar sorunsuz calismisti ayni bios ayarlarinda
Virüs ihtimali yüksek, Hiren’s BootCD gibi bir araçla sistemi açıp virüs taraması yap, verileri yedekle ve temiz kurulum yap.

Virüs ihtimali yüksek, Hiren’s BootCD gibi bir araçla sistemi açıp virüs taraması yap, verileri yedekle ve temiz kurulum yap.
kurulumda direkt diski bicimlendirmeyi planliyordum da olmaz mi oyle ya da dediginiz seyi nasil ypicam

kurulumda direkt diski bicimlendirmeyi planliyordum da olmaz mi oyle ya da dediginiz seyi nasil ypicam
Önce Hiren’s BootCD ISO dosyasını indir, Rufus ile bir USB belleğe yazdır; sonra BIOS’tan USB’yi seçip Hiren’s’ı başlat, içinden Mini Windows 10’a girerek dosyalarını harici diske yedekle; ardından Windows kurulum USB’sini takıp tekrar başlat, diskleri biçimlendirip temiz kurulum yap.

uzun işlem ama işine yarayabilir.

verileri yedeklememe gerek yok buyuk bi kismi oyun zaten yedeklemeyecegim icin nasil bi yol izlemeliyim

Veri yedekleme derdin yoksa direkt Windows kurulum USB’siyle boot edip, kurulum sırasında diski tamamen biçimlendirip temiz kurulum yapabilirsin. Böylece virüs de silinir, sistem de sıfırlanır.

Veri yedekleme derdin yoksa direkt Windows kurulum USB’siyle boot edip, kurulum sırasında diski tamamen biçimlendirip temiz kurulum yapabilirsin. Böylece virüs de silinir, sistem de sıfırlanır.
yarin denicem ama yine diski gormicek gibi garantisi duruyordu garanti kapsar herhalde bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…