Çevrimiçi hesap yani Microsoft hesabı değil de yerel hesap ile kuruluma devam etmek istiyorsanız internet bağlantınız olmamalı.Selam, Sosyal'deki bir rehberde Windows 11 kurulumunda internet bağlantısı olmadan kurulumu yapmamız önerilmiş. Açıklama olarak eski sürücüler kurulmaması için yazıyor. Sizce de internet kapatılıp mı kurulum tamamlanmalı?
Microsoft hesabı kullanacağım.Çevrimiçi hesap yani Microsoft hesabı değil de yerel hesap ile kuruluma devam etmek istiyorsanız internet bağlantınız olmamalı.
Yani bende 8 senelik pc var açıkcası pek bişey olacağını zannetmiyorum. Yükleyin en kötü kurulumdan sonra driver güncellersiniz.Selam, Sosyal'deki bir rehberde Windows 11 kurulumunda internet bağlantısı olmadan kurulumu yapmamız önerilmiş. Açıklama olarak eski sürücüler kurulmaması için yazıyor. Sizce de internet kapatılıp mı kurulum tamamlanmalı?
Aynen öyle yaparım.Yani bende 8 senelik pc var açıkcası pek bişey olacağını zannetmiyorum. Yükleyin en kötü kurulumdan sonra driver güncellersiniz.
Microsoft hesabı kullanacağım.
İnternet bağlantısı kurarak kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Windows Update'in yüklediği sürücüler kaç kişide problem çıkartmış? Hiçbir sorun olmaz. Çözülmeyen sürücü problemlerimin hepsini temiz kurulum yapıp Windows Update'in kurduğu sürücülerin üstüne herhangi bir şey kurmadan çözdüm.Microsoft hesabı kullanacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.