Kurulumda neden internet bağlantısı kullanılmamalı?

Selam, Sosyal'deki bir rehberde Windows 11 kurulumunda internet bağlantısı olmadan kurulumu yapmamız önerilmiş. Açıklama olarak eski sürücüler kurulmaması için yazıyor. Sizce de internet kapatılıp mı kurulum tamamlanmalı?
Çevrimiçi hesap yani Microsoft hesabı değil de yerel hesap ile kuruluma devam etmek istiyorsanız internet bağlantınız olmamalı.

Selam, Sosyal'deki bir rehberde Windows 11 kurulumunda internet bağlantısı olmadan kurulumu yapmamız önerilmiş. Açıklama olarak eski sürücüler kurulmaması için yazıyor. Sizce de internet kapatılıp mı kurulum tamamlanmalı?
Yani bende 8 senelik pc var açıkcası pek bişey olacağını zannetmiyorum. Yükleyin en kötü kurulumdan sonra driver güncellersiniz.

Bende 11 senelik laptop var driver konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadan Windows 11'i kurmuştum. Microsoft hesabı kullanmak istemiyorsanız internet olmamalı.

Eski sürücüleri kursa bile yenilerini kurarsınız zaten dert değil.

Microsoft hesabı kullanacağım.

Kurulum aşamasında internet bağlantısı yapıldığı an itibaren sürücü ve sistemin temel güncelleştirme işlemlerini gerçekleştiriliyor.
Tecrübesiz kullanıcılar işlem uzun sürdüğü için tereddütte kapılarak sistemi kapatmaya çalışıyorlar.
Diğer bir durum ise artık Pro sürüm dışındaki sürümler için Microsoft hesabını zorunlu olarak giriş yapmanızı istiyorlar(tabii bunu da bypass etme yöntemleri mevcut.)

Microsoft hesabı kullanacağım.
İnternet bağlantısı kurarak kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Windows Update'in yüklediği sürücüler kaç kişide problem çıkartmış? Hiçbir sorun olmaz. Çözülmeyen sürücü problemlerimin hepsini temiz kurulum yapıp Windows Update'in kurduğu sürücülerin üstüne herhangi bir şey kurmadan çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı