Kurulumu yapılmamış kutuda sandalye için en ucuz kargo şirketi nedir?

pmanx

Hectopat
Daha fazla  
Bursa'dan İzmir'e bir kargo yollatmam gerek, ürün oyuncu koltuğu ve kolide. Takribi kaç TL tutar? Ağırlık olarak vardır bayağı bence kolçaklardan vs. dolayı, araştırmaya geçmeden bir danışmak istedim sizlere...

Dondurma kutusu boyutuna 80-100 tl istiyorlar gerisini siz düşününür.Bir ipucu vereyim size; dolap veya gardropstan ilan açın kişiye özel olarak,alıcı ordan alsın daha uygun tutar.Kargo boyutunu en büyük seçinki sorun olmasın.

Eğer ki iade süresi devam ediyorsa iade edin sonra tekrar alın ama bu sefer adresi İzmir'de nereye gönderecekseniz orası yapın. Para alıyorlar mı bilmiyorum ama olursa iyi fikir.

500-600 liradan aşağı tutacağını sanmıyorum. Oyuncu koltuğunun kutusundan çok daha küçük bir kutuyu ki bu kutu RC tekne (traxxas spartan, büyüklük için fikir verebilir diye yazayım dedim) kutusuydu. 320 lira gibi bir fiyata gönderdim geçtiğimiz ay MNG Kargo ile.

Dolap ve gardrops hep aklımda ama oralarda bu kadar büyük kutuyu yollatırlar mı onu bilemedim, bir deneyelim en iyisi olmazda da yukarıdaki arkadaşların tavsiyesi gibi PTT'den birkaç yüzlira girecek artık...

Tanıdıklarınızın veya akrabalarınızın bir kargo şirketiyle anlaşması var ise anlaşmalı olarak uygun fiyata gönderebilirsiniz.

Tanıdıklarınızın veya akrabalarınızın bir kargo şirketiyle anlaşması var ise anlaşmalı olarak uygun fiyata gönderebilirsiniz.
ayakkabı dükkanı olan bir tanıdığımın var aslında, uygulamalara bir bakıp ona danışacağım çok teşekkürler

Rica ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…