Kurutma makinesi pek tavsiye edilmez: Çünkü kullanan kişiler genellikle diyor ki "Makineden çıkıyor kurutma makinesine atıyorum oradan çıkarıp asıyorum çünkü makine tam kurutmuyor" sıcak iklimde yaşamama rağmen böyle diyorlar almak size kalmış.
Kurutma makinesi pek tavsiye edilmez: Çünkü kullanan kişiler genellikle diyor ki "makineden çıkıyor kurutma makinesine atıyorum oradan çıkarıp asıyorum çünkü makine tam kurutmuyor" sıcak iklimde yaşamama rağmen böyle diyorlar almak size kalmış.
Grundig Beko'ya ait değil mi? Bilindik olsun istiyorum. Ve bunun daha iyi olduğu nasıl belli oluyor, açıklarsanız mutlu olurum. Ben de o şekilde aileye açıklayacağım.
Kurutma makinesi pek tavsiye edilmez: Çünkü kullanan kişiler genellikle diyor ki "Makineden çıkıyor kurutma makinesine atıyorum oradan çıkarıp asıyorum çünkü makine tam kurutmuyor" sıcak iklimde yaşamama rağmen böyle diyorlar almak size kalmış.
Yani bilmiyorum, o tavsiye edilmemeler 2015'lerde falandı bence. Şuan akrabalarımın neredeyse hepsinde var ve gayet de iyi kurutuyor. Hırsızlık olayları da çok bir de o yüzden istiyorum.