Kuruyemiş İşletmesi nasıl büyütülür?

perfs

Kilopat
Öncelikle merhaba,
Ben bir işletme sahibiyim. Kuruyemiş dükkanım var ve sektöre daha yeni girdiğim için pek bilgi sahibi değilim. Daha önce uğraşan varsa bilgi verebilir mi? Ne koymalıyım, ne satar, teknik stratejiler vs. . Biliyorum biraz saçma ama bilgi bilgidir. :)
Teşekkürler.

Eğer ciddi şekilde ilgileniyorsan Google gibi yerlere reklam vererek,kendi siteni açarak işini ciddi anlamda büyütebilirsin artık kimse bir şey ihtiyaç duyduğunda gidip alma gereği duymuyor dijitalleşebilirsin herhangi başka sorun varsa sor yardımcı olurum.

Öncelikle merhaba,
Ben bir işletme sahibiyim. Kuruyemiş dükkanım var ve sektöre daha yeni girdiğim için pek bilgi sahibi değilim. Daha önce uğraşan varsa bilgi verebilir mi? Ne koymalıyım, ne satar, teknik stratejiler vs. . Biliyorum biraz saçma ama bilgi bilgidir. :)
Teşekkürler.

Hocam bilgim yok ama ben olsam şöyle bir strateji izlerdim. Önce müşteri gözünden 5 tane dükkana girerdim. Alıcı olarak. O an 5 dükkanda gezerken gözünüz ne aradı ne istediniz not ederdim. Ardından şehrimdeki çoğu kuruyemişçiyi gezer mal alırken ufaktan sıcak kanlı biri gibiymişsiniz de sohbete dalmışçasına sorular sorardım. Ondan sonrası da gelir diye tahmin ediyorum. Umarım başarıya ulaşır işiniz.

Paket kuruyemiş servisine önem vermenizi önerirdim. Bir de müşteri memnuniyeti bence yeni açılan yerler için çok önemli. Ne olursa olsun bunu göz önünde bulundurun.
En basiti TikTok hocam, mizahi videolar çekerek fazlasıyla müşteri çekersin.
Ayrıca bu da var sosyal medyayı etkin kullanmak.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Paket kuruyemiş servisine önem vermenizi önerirdim. Bir de müşteri memnuniyeti bence yeni açılan yerler için çok önemli. Ne olursa olsun bunu göz önünde bulundurun.

Ayrıca bu da var sosyal medyayı etkin kullanmak.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

TikTok değil de Facebook gibi sitelere yönelmesini daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı