Kurye kimlik bilgileri istedi

Bende Passolig'i teslim alırken Seri No, T.C. Falan istediler. PTT'deki kuryeyi tanıyorum diye çok meraklanmadım. Prosedür böyle sanırsam, emin değilim.

Gayet normal bir durum. Babam bankacı bu olayları onlar da çok iyi biliyor. Eskiden bu kadar istenmiyordu fakat artık yeni çağdayız ayakkabı numarasına kadar isteniyor neredeyse.
O değilde panik yaptım cumartesi kurye aradı bilgilerimi verdim cumartesi teslim edilicekti mesaj geldi size teslim edildi diye mesaj geldi ama bana teslim edilmemişti bugün bankayı aradım kartı iptal ettirdim yarım saat sonra bugün kart geldi. Bankada geri açmıyor kartı yeni kart gelecek bida 🫤Çok saçma değilmi yaw teslim edildi diyor hem bugünde yeni elime geçiyor.

O değil de panik yaptım cumartesi kurye aradı bilgilerimi verdim cumartesi teslim edilicekti mesaj geldi size teslim edildi diye mesaj geldi ama bana teslim edilmemişti bugün bankayı aradım kartı iptal ettirdim yarım saat sonra bugün kart geldi. Bankada geri açmıyor kartı yeni kart gelecek bir daha 🫤Çok saçma değil mi ya teslim edildi diyor hem bugünde yeni elime geçiyor.

O biraz garipmiş hocam siz mantıklı olanı yaptınız. Ben olsam ben de öyle yapardım :D.

Sizden seri no + son kullanma tarihi istememesi gerekir. En iyi ihtimalle kartın son 4 hanesi istenir. Sizden sadece T.C. kimlik no isteyebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı