Kurye kimliğin ön yüzü ve arka yüzü ile istediğini yapabilir mi?

Teyit etmek için çekmiştir. Sözleşmeli bir kart olduğu için bilgileri her türlü alıyorlar zaten.

İsterse anneni gebe bile gösterebilir, fakat herkesin verisi dolaşıyor zaten, fotoğraf çekmesede yazdığı kağıtda duruyor zaten verileri, kötü amaçlı olsaydı ordan yapardı zaten.

Teyit etmek için çekmiştir. Sözleşmeli bir kart olduğu için bilgileri her türlü alıyorlar zaten.
Evet biliyorum teyit içinde, orda çok fazla kişinin kimliğinin ön ve arka yüzü o telefonda duruyordu yani demek istediğim o kurye istediği kişinin adına kötü amaçlı bir şeyler yapabilir mi onu demek istiyorum.

Bu arada biraz önce tesadüfen Papara'dan bu şekilde bir mail geldi:

IMG_20230906_195039.jpg

Evet biliyorum teyit içinde, orda çok fazla kişinin kimliğinin ön ve arka yüzü o telefonda duruyordu yani demek istediğim o kurye istediği kişinin adına kötü amaçlı bir şeyler yapabilir mi onu demek istiyorum.

Bu arada biraz önce tesadüfen Papara'dan bu şekilde bir mail geldi:

Eki Görüntüle 1934216
Hocam kart size mi? Annenize mi, kendiniz kullanmak için çıkarsaydınız, kendi adınıza çıkarsaydınız direkt madem anneniz adına endişeleniyorsanız.

Hocam bir şey olmaz. Ona bakılırsa otel gibi yerlerde de fotoğraflar çekiliyor biz bir şey yapmıyoruz. Kimse uğraşmaz bile rahat olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı