Kuryelik yapmayı düşünüyorum Çin malını acayip kötüleyenler var ama bunlar atık hurafe oldu artık diyen de var.
Bütçe ne kadar hocam scooter mı düşünüyorsunuz?Kuryelik yapmayı düşünüyorum Çin malını acayip kötüleyenler var ama bunlar atık hurafe oldu artık diyen de var.
Hocam bütçe 180 bine kadar çıkıyor scooter mı alsam emin değilim motor sürmeyi biliyorum ama ustalaşmak amacıyla (motor tutkum baya var ama yeniyim o yüzden deneyimim yok fazla sadece arkadaşlardan ödünç aldığım kadarıyla sürdüm) ve duyduğum kadarıyla viteslilerin benzin performansı daha iyiymiş ondan dolayı da vitesli düşünüyorum ara sıra. Hangi tür almalıyım sizceBütçe ne kadar hocam scooter mı düşünüyorsunuz?
Hocam bütçe 180 bine kadar çıkıyor scooter mı alsam emin değilim motor sürmeyi biliyorum ama ustalaşmak amacıyla (motor tutkum bayağı var ama yeniyim o yüzden deneyimim yok fazla sadece arkadaşlardan ödünç aldığım kadarıyla sürdüm) ve duyduğum kadarıyla viteslilerin benzin performansı daha iyiymiş ondan dolayı da vitesli düşünüyorum ara sıra. Hangi tür almalıyım sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.