Kuryelik için Çin malı motor alınır mı?

Modele ve markaya göre yorum yapılmalı. Ben bir kurye olsam bir işte kullanmalık scooter, bir de şahsi kullanım için vitesli alırdım. Bunu söylemenin sebebi, kaliteli motor da alsan dandik çin malı da alsan seni yarı yolda bırakma ihtimali var ve tamir edilirken çalışamamak bir kurye için çok kötü.

Eğer bozulursa alternatifim var diyorsan kuryelikte çin malı kullanabilirsin. Ama tek motorunun parçasını beklerken neredeyse bir motor parası kaybedebilirsin.

Bütçe ne kadar hocam scooter mı düşünüyorsunuz?
Hocam bütçe 180 bine kadar çıkıyor scooter mı alsam emin değilim motor sürmeyi biliyorum ama ustalaşmak amacıyla (motor tutkum baya var ama yeniyim o yüzden deneyimim yok fazla sadece arkadaşlardan ödünç aldığım kadarıyla sürdüm) ve duyduğum kadarıyla viteslilerin benzin performansı daha iyiymiş ondan dolayı da vitesli düşünüyorum ara sıra. Hangi tür almalıyım sizce

Hocam bütçe 180 bine kadar çıkıyor scooter mı alsam emin değilim motor sürmeyi biliyorum ama ustalaşmak amacıyla (motor tutkum bayağı var ama yeniyim o yüzden deneyimim yok fazla sadece arkadaşlardan ödünç aldığım kadarıyla sürdüm) ve duyduğum kadarıyla viteslilerin benzin performansı daha iyiymiş ondan dolayı da vitesli düşünüyorum ara sıra. Hangi tür almalıyım sizce.

SYM jet X 125 E5+ alıp yoluna bak bence hocam.

Kuryelik deyince aklıma hep Honda Dio, Honda Activa ve Honda PCX gelir. Kuryelerin baş tacıdırlar. Japondan şaşmayın. Allah düşmanımın başına çinli motor vermesin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı