Çin ve Hintli alırsan da sürekli parça ararsın.Parçasını nereden bulayım hocam 2016 modelin.
Çin ve Hintli alırsan da sürekli parça ararsın.Parçasını nereden bulayım hocam 2016 modelin.
Koruma demiriyle kötü dururmu peki bence durur ama bilemiyorum.
Ve de parçaları pahalı olur mu?
Benim arkadaşınkinde güzel duruyordu Honda amblemi falan da vardı yani absürt durmuyordu, ama o parça fiyatlarının biraz daha pahalı olduğunu söylüyordu ki doğrudur aktif piyasası veya kullanıcısı pek olmadığı için diğer motorlara göre daha pahalı.
Ne kadar ki ya parça fiyatları önemli benim için.
Onu bilmiyorum hiç sormadım.
Çinden kedi bile alınmaz.RKS srk 125 düşünüyorum bütçem 60 70k https://shbd.io/s/7pKA3y5M
Bu ilandaki motoru buldum mesela biraz pazarlıkla çözerim bunun gibi 7 8 bin kmdeki bir srk 125r alınır mı? Görüntüsü güzel olması benim için önemli A1 ehliyet alacağım o yüzden maalesef 125CC olması lazım.
Ya da başka bir motor ne önerirsiniz?
Çin'den kedi bile alınmaz.
Alınıyor hocam Çin diyoruz ama o fiyata o karışmayı veren başka bir motor yok.
Karizma diye motor alınmaz güzellik seni aldatmasın Çin motorlari çöp çoğu bunu ben demiyorum uzmanlaşmış abiler diyor git onlara danış parça önemli diyosun Çin motoru diyosun Çin motorun parçası bulunmuyor.
E böyle diyorsunuz sonra CBR 125 alayım diyorum ona da eski diyorsunuz ne yapayım ben![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.