Kuryelik yapılmalı mı?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Kendi kafamda şöyle bir plan kurdum;

1 ay lokantada garsonluk yapmak (deneyim var) o parayla motor ehliyeti almak.

Basit mahalle esnafında kuryecilik yapmak (motor sürmeye ve yollara alışmak için).

Sonra Getir, Yemeksepeti gibi büyük bir şirkette işe gitmek.

Şu detayları vermek istiyorum dizlik, kolluk, kask, yelek hepsini asla çıkarmam canımı seviyorum sıcak bana koymaz, temiz yüzlüyüm diksiyonum iyi ses tonum güzel, 1 aydır spor yapıyorum 2 ay daha yapıp o şekil yapacağım, patronlar beni sever genelde, ne diyorsunuz? Plan mantıklı mı?

Merhaba 20 li yaşlarda yapılacak güzel mesleklerden sonra kendi işinizi bile kurabilirsiniz size çalışan moto kuryeler gibi düşünün. Bir kaç yıl çalıştıktan sonra küçük bir şirket kurarsınız sonra getir, yemek sepeti gibi şirketlerle anlaşıp işbirliği yapabilirsiniz. Planınız mantıklı devamıda benim dediğim şekilde olabilir.

Merhaba 20 li yaşlarda yapılacak güzel mesleklerden sonra kendi işinizi bile kurabilirsiniz size çalışan moto kuryeler gibi düşünün. Bir kaç yıl çalıştıktan sonra küçük bir şirket kurarsınız sonra getir, yemek sepeti gibi şirketlerle anlaşıp işbirliği yapabilirsiniz. Planınız mantıklı devamıda benim dediğim şekilde olabilir.
İyi fikir ama o kadar kolay değil o işler.

Merhaba 20'li yaşlarda yapılacak güzel mesleklerden sonra kendi işinizi bile kurabilirsiniz size çalışan moto kuryeler gibi düşünün. Birkaç yıl çalıştıktan sonra küçük bir şirket kurarsınız sonra getir, yemek sepeti gibi şirketlerle anlaşıp iş birliği yapabilirsiniz. Planınız mantıklı devamıda benim dediğim şekilde olabilir.

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam değerlendireceğim.

Getir’de çalış çok iyi maaşı var. Kurye olarak.

Hem de bayağı iyi.

İyi fikir ama o kadar kolay değil o işler.

Farkındayım, ama istediğini elde eden bir insanım ve bunun için çabalayacağım.

Motorcu olarak söylersem iş çok zor ama parası güzel. Trafik tehlikeli ama ben de iş bulamaz isem kuryelik yapacağım senin gibi.

Farkındayım hocam böyle bir asalak ülke de gerçekten zor iş, ama olası bir kavga durumundan büyük ihtimalle kısa süre içinde kaçabilirim başıma bela almak istemiyorum, kaza konusunda sonuna kadar dikkat edeceğim bu konuda çok hassasım.

Kendi kafamda şöyle bir plan kurdum;

1 ay lokantada garsonluk yapmak (deneyim var) o parayla motor ehliyeti almak.

Basit mahalle esnafında kuryecilik yapmak (motor sürmeye ve yollara alışmak için).

Sonra getir, Yemeksepeti gibi büyük bir şirkette işe gitmek.

Şu detayları vermek istiyorum dizlik, kolluk, kask, yelek hepsini asla çıkarmam canımı seviyorum sıcak bana koymaz, temiz yüzlüyüm diksiyonum iyi ses tonum güzel, 1 aydır spor yapıyorum 2 ay daha yapıp o şekil yapacağım, patronlar beni sever genelde, ne diyorsunuz? Plan mantıklı mı?

Ne yaptınız bende yapmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı