Kuryenet ziraat Kart'ı getirmiyor

662368

Centipat
2 kere ziraat kart siparişi verdim, 2'sinde de evde olmadığınız için size ulaştıramadık dediler. Dalaman ya da Muğla'da şubeleri yok gözüküyor. Olan da boş araziymiş, ben bu kargomu nasıl alacağım, aynı sıkıntıyı yaşayıp çözen var mı? 444 93 93 arıyorum telesekreter 32 saniye meşgul edip kapatıyor. Ziraat'e sitesinden müşteri hizmetlerine yazdım, tekrar dağıtıma çıkartacağız dedi yok ama gelmiyor. Ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• thumbnail_Screenshot_20241221-141024_Ziraat Mobile.jpg
    thumbnail_Screenshot_20241221-141024_Ziraat Mobile.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 70
Ziraat Bankası şubesine bırakmalarını isteyebilirsiniz. Aciliyetiniz yoksa sizi evde bulana kadar dağıtıma çıkartma hakkınız var. Bankaya ait bir gönderi diye isterseniz 100000 kere bile dağıtıma çıkabiliyorlar ve o gönderiyi teslim etmek zorundalar. Normal kargolar gibi hemen geri dönmüyor.

Ziraat Bankası şubesine bırakmalarını isteyebilirsiniz. Aciliyetiniz yoksa sizi evde bulana kadar dağıtıma çıkartma hakkınız var. Bankaya ait bir gönderi diye isterseniz 100000 kere bile dağıtıma çıkabiliyorlar ve o gönderiyi teslim etmek zorundalar. Normal kargolar gibi hemen geri dönmüyor.

Hocam ilk kargo da 5 kere falan çıkarttım gelen olmadı aradan 2 3 gün geçti tekrar kart bastırıp kargoya verdirttim tekrar gelmedi BTK'ya şikayet edince kargonun geldiği söylemiş millet ekşi de BTK'ya şikayet edip öyle tekrar dağıtıma çıkartmalarını isteyeceğim.

Bankayı arayarak yeniden dağıtıma çıkmasını isteyebiliyorsunuz. Yeni kart istemenize gerek yok. İsterseniz bankanıza şikayet edebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz de Ziraat Bankası şubesine göndermelerini söyleyebilirsiniz. Neredeyse her yerde bir şubesi var zaten. Bankaya gidip kartı alabilirsiniz. Hatta isterseniz anında isimsiz kart da verebiliyorlar.

Bankayı arayarak yeniden dağıtıma çıkmasını isteyebiliyorsunuz. Yeni kart istemenize gerek yok. İsterseniz bankanıza şikayet edebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz de Ziraat Bankası şubesine göndermelerini söyleyebilirsiniz. Neredeyse her yerde bir şubesi var zaten. Bankaya gidip kartı alabilirsiniz. Hatta isterseniz anında isimsiz kart da verebiliyorlar.

Hocam ilk başta isimsiz kart aldım ama TROY kart vermişler Amazon Temu AliExpress gibi sitelerden alışveriş yapamadım. 2. kartı basmalarını istemeden ilk kartı tekrar dağıtıma çıkmalarını hem ziraat sitesinden müşteri hizmetlerine bağlanarak hem de arayarak yaptım bir şey çözülmedi bugün şubeye bırakmalarını istiyecekdim ama pazartesiye kadar beklemek istemedim yani 2. kartı daha istemeden bayağı bir bekledim kurye takip koduyla adresime en az 2 3 kere daha dağıtıma çıkmalarını istedim pek bir şey değişmedi.

Şimdilik online alışveriş sorununuzu çözmek için Nays veya Papara gibi bir uygulama kullanabilirsiniz. Hem puan ve ödül de verir.

Kurye zaten pazartesiye kadar gelemez. En kolay yolu, şubeye bırakmalarını istemek olur. Kurye firmasını da şikayet etmenizi öneririm.

Şimdilik Online alışveriş sorununuzu çözmek için Nays veya Papara gibi bir uygulama kullanabilirsiniz. Hem puan ve ödül de verir.

Kurye zaten pazartesiye kadar gelemez. En kolay yolu, şubeye bırakmalarını istemek olur. Kurye firmasını da şikayet etmenizi öneririm.

Kurye firmasını BTK'ya şikayette bulundum. Şubeye bırakmalarını istedim hocam zaten. Alacağım ürünü alamadım indirim kaçtı bir de Nays veya Papara'dan hangisini kullanmamı önerirsiniz pek bilgim yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı