Kuş bakma ve çiftleştirme nasıl yapılır?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Küçük bir kafesleri vardı. Ben de bugün değiştim büyük aldım hem yavrularlar diye hem de daha çok kuşlar olur diye.
Sarı olan dişi mavi olan erkek ben bunlar çiftleşdin diye bekliyorum ama bunlar yan yana dursalarda birbirlerine bağırıyorlar.
Bugün bir ev aldım çiftleşsinler diye. Kargoda. Ben her şeylerini yapıyorum ama onlar ben konuşunca bile vahşileşiyorlar. Sorun nedir çözemedim.

IMG-20250911-WA0001.jpeg

20250911_111820.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafesi göz önünde olmayan yere koymanız gerek, yatağın yanında sizinle bakışmamalılar. İki suluk olmalı. Dört yemlik olmalı. Aşırı fazla tünek var, 6 tane falan bırakın. O kadar tünekte ne yapacaklar? Ayrıca yuva yapma malzemeleri ve yuvalık yok. Sebze meyveleri yok. Mineralleri vitaminleri yok. Bu kuşlar nasıl beslenip sağlıklı yumurta yapabilecek? Yumurta yapsalar yere mi yumurtlasınlar?

Bir kuşçu bulup bakımını öğrenin derim.

Kafesi göz önünde olmayan yere koymanız gerek, yatağın yanında sizinle bakışmamalılar. İki suluk olmalı. Dört yemlik olmalı. Aşırı fazla tünek var, 6 tane falan bırakın. O kadar tünekte ne yapacaklar? Ayrıca yuva yapma malzemeleri ve yuvalık yok. Sebze meyveleri yok. Mineralleri vitaminleri yok. Bu kuşlar nasıl beslenip sağlıklı yumurta yapabilecek? Yumurta yapsalar yere mi yumurtlasınlar?

Bir kuşçu bulup bakımını öğrenin derim.

Dediğiniz şey maliyet istiyor. Bunlar için biraz zamana ihtiyacım var. Tünekleri azaltılabilir evet kuş evini sipariş ettim yemlik ve suluk için de sipariş vereceğim ama şu an belli kısmı için param var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz şey maliyet istiyor. Bunlar için biraz zamana ihtiyacım var. Tünekleri azaltılabilir evet kuş evini sipariş ettim yemlik ve suluk için de sipariş vereceğim ama şu an belli kısmı için param var.

O zaman henüz yavrulatmaya kalkışmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı