Kuş beslemek nasıl bir şey?

Kuşlar bu konuda çok tatmin etmiyor. Kedi alabilirsiniz.
bende kedi öneririm bazı kediler 6 ay 1 yaş arası hala oyun bağımlısı oluyorlar sevmesi biraz zor oluyor ama o devamlı oyun oynama durumu geçtikten sonra biraz ilgide gösterilirse sahibine çok bağlanıyorlar bir kaç kedimde bunu tecrübe ettim kediden kediye değişebilir sanırım

Kuşlar bu konuda çok tatmin etmiyor. Kedi alabilirsiniz.

Kedi gibi hayvanları tercih etmek istemiyorum çünkü annem kedilerden huylanır bu yüzden kuş beslemeyi düşünüyorum henüz karar vermedim. Bilmeden hemen kuş sahiplenip hayvana eziyet etmek istemiyorum.

Kedi gibi hayvanları tercih etmek istemiyorum çünkü, annem kedilerden huylanır bu yüzden kuş beslemeyi düşünüyorum henüz karar vermedim. Bilmeden hemen kuş sahiplenip hayvana eziyet etmek istemiyorum.
kuşlar komikler sahibini güldürüyorlar. uçmayı bilmiyorsa ve evde ilk kez uçacaksa lütfen dikkat et bir şeye çarpıp zarar görebilir hatta ölebilir. ben bir kuşa sahip olsam ilk kendisini sevdirmeyi öğretirdim ısıran sevdirmeyen kuşlar tatmin etmeyebilir

Hocam bende var ama sana sadık kalması için en az 1 yıl onu sevip saymanız lazım bir de her hafta kafesini falan temizleyeceksiniz ve kuşu kafeste bırakmayın haftada en az 2-3 kere dışarı çıkartın 30 dakika ve eğer alışırsa cidden sizi çok sevecektir

Kuş besleyenlere soruyorum, kuş beslemek nasıl bir şey? Zorlukları, kolaylıkları nelerdir bu hayvanı beslemenin?
Beslemek çok kolay. Günün yarısını zaten kafeste geçiriyorlar. Bu yüzden fazla yapman gereken bir şey yok. Kedi, köpek gibi değil yani. Suyunu, yemeğini koy bide oyuncak al. Yanına da eş al mutlu mesut geçinirler. Benim kuşum oyuncu olduğu için (kuşçuya sorduk. Bembeyaz bir tipe sahiptir. Kanatlarının altı mavilik. Çok özel bir kuş benim için ) Oyuncu olduğunu söyledi. Her gün oyun oynuyor. Çok eğlenceli oluyor bakması. Bide kelime öğretince... 55'den fazla kelime biliyordur kuşum. Her gün hepsini unutmamak için hem kendisi hem biz tekrarlıyoruz.

Hocam ilk olarak fazla vakit ayırmalısınız ve ilgilenmelisiniz. Benimde bir muhabbet kuşum var ve günde 1-1.5 saat odada uçması için kafesinden çıkarıyorum. Kendisi uçamıyor fakat yürüyor, etraftaki eşyalarla(yiyemeyeceği veya kendisine zarar veremeyeceği eşyalar) oynuyor. Ama kuşunuzu avuçlarsanız veya korkacağı şeyleri yaparsanız sizden korkmaya başlayabilir. Ben eski kuşumu bir kaç kere mecburen avuçlamıştım ve ısırmaya başlamıştı.

Öncellikle şunu söylemek istiyorum, kuş alırsam ileride ona gerçekten iyi bir şekilde bakarım. Bana arkadaşlık yapacak evcil bir dostum olsun istiyorum gerekirse saatlerce ilgilenirim çok fazla boş vaktim var.
Kuşlar bu konuda çok tatmin etmiyor. Bence

zorla banyo yaptırmakta el travması yaratıyor ve hayatı boyunca ısırma huyu edinebiliyor

Sultan papağanı bakıyorum. 2 yaşında. Yem masrafı var. Çok yem yiyor. Kafesi temizlemesi zor. Küçük kafes muhabbet kuşu bile olsa tercih edilmemeli. Onun dışında çok güzel bir şey. Gelip bir anda size sırnaşıyor ve sevdiriyor.

Yaklaşık 5 yıldır kuş besliyorum her şekilde yardımcı olabilirim eğer bir sorun olursa bana özelden yazabilirsin ya da konulara etiketleyebilirsin.

Alacaksan yem kırmayı öğrendiği zaman al.
Küçükken aldığın için eline alıştırmada zorluk çekmezsin yemek yedirsen yeter ben ilk kuşumu aldığımda elime alıştırmadım bile daha çok küçüktü çünkü.
Çok güzel bir şey beslemek ama ölünce üzülüyorsun @509117

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…