Kuş tek gözünü açamıyor

Daha fazla  
Dün akşam kuş yağa biraz düştü ve sanırım gözüne yağ girdi. İki gözünü akşam acabiliyordu ama sabah tek gözünü açamıyor. 1-2 saniyekiğine bazen açıyor ve tekrardan kapatıyor. Ne yapmamız gerekir? Tavsiyesi olan var mı? Gözünün etrafında bir kızarıklık da yok

Dün akşam kuş yağa biraz düştü ve sanırım gözüne yağ girdi. İki gözünü akşam acabiliyordu ama sabah tek gözünü açamıyor. 1-2 saniyekiğine bazen açıyor ve tekrardan kapatıyor. Ne yapmamız gerekir? Tavsiyesi olan var mı? Gözünün etrafında bir kızarıklık da yok.

Uçarken koşarken falan da mı kapalı gözü.

Hep kafesinde duruyor arada açıyor ama kısa süreliğine. Genelde kapalı. Banyo yaptırıyoruz şu an ikisi de açık şu anda. Bakalım ne olacak.

Büyük ihtimal yorgundur biraz dinlensin baktınız tüm gün böyle hareketlerindede halsizlik varsa veterinere götürün bence.

Büyük ihtimal yorgundur biraz dinlensin baktınız tüm gün böyle hareketlerindede halsizlik varsa veterinere götürün bence.
halsizlik yok aslında iştahı da yerinde çok şükür. tek gözü kapalı sadece genelde. banyodan sonra nolur göreceğiz umarım kendine gelir.

halsizlik yok aslında iştahı da yerinde çok şükür. tek gözü kapalı sadece genelde. banyodan sonra nolur göreceğiz umarım kendine gelir.
yağ falan kaçmıs olabilir diye endişeliyim. enfeksiyon falan kapmasını istemiyorum

yağ falan kaçmıs olabilir diye endişeliyim. enfeksiyon falan kapmasını istemiyorum
Nasıl bir yağa düştü acaba ?

Veteriner e götürün hemen içiniz rahat edecekse.

yemek yağına kafası birazcık geldi. sabahında da tek gözünü açamıyordu
Yağ sıcak değildi diye düşünüyorum, yağda baharat, tuz vs varsa gözü yanıyordur. O yüzden kapalı tutar. Haliyle tüylü hayvan kolay kolay arınmazda. Hayvanlar için satılan damlalar var. Gözüne damlatın temizlensin.

Yağ sıcak değildi diye düşünüyorum, yağda baharat, tuz vs varsa gözü yanıyordur. O yüzden kapalı tutar. Haliyle tüylü hayvan kolay kolay arınmazda. Hayvanlar için satılan damlalar var. Gözüne damlatın temizlensin.
Sıcak değildi zaten Allah'tan hocam hatta soğuk da diyebilirim. Şuan banyo yaptırdık buradayken açabiliyordu gözünü. Sizce faydası olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı