Arkadaşlar, balkonumuza kuş yuva yaptı her şey normal tabii ki yapabilir ama annem balkonda çamaşır falan asıyor haliyle kuş yuvasını bozuyor ve dokunuyor sizce ne yapmalıyız birazcık çatlama var resimde görüyorsunuz ne yapmalıyım sizce?
Şu anlık balkonda bıraktık ama bilmiyorum ne yapacağız.Dışarıya koyabilirsiniz yuva ile birlikte.
Bence de o yumurtadan bir şey olmaz.Yumurtayı atın çöpe. O yumurtadan bir şey beklenmez hem kuş boş yere kuluçkaya yatmamış olur.
Dokunmadan balkonda bekletiyoruz çünkü dokununca oynandığını anlayıp yumurtlamıyormuş ve gelmiyormuş ne yapacağız bilmiyorum, bezın rengi farkeder mi herhangi bez koysak olur mu ve dalları çıkartıyım mı yani sadece kumaş mı olsun?Ama isterseniz içindekileri alın içine yumuşak bez veya eski elbise koyun o kuş gene yumurtlar oraya.
Dokunmadan balkonda bekletiyoruz çünkü dokununca oynandığını anlayıp yumurtlamıyormuş ve gelmiyormuş ne yapacağız bilmiyorum, bezın rengi farkeder mi herhangi bez koysak olur mu ve dalları çıkartıyım mı yani sadece kumaş mı olsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.