Kuşum ölüyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de tanisaydiniz:( çok seviyordu oyun oynamayı konuşuyorduda havada takla falan atıyordu ölü taklidi yapıyordu çok seviyordum ama biliyordum bir gün gideceğini o günde yaklaştı galiba :(
Ölü taklidi mi? Cidden o kadar zeki miydi? Takla falan. Akıllıymış baya :(

Ölü taklidi falan öyle değil ters yatiriyordum 5 dk orada öyle ters duruyordu gözünü kapatıp:D taklayida elimin üstünde ters dönerek ziplayarak yapıyordu kendi başına ah ah.
Güzel anılar olarak kalacak hocam. Zor ama umudunuzu tamamen kesmeyin. Veterinere mutlaka götürün. Dediğim gibi çok zor ama bir ihtimal :(

Güzel anılar olarak kalacak hocam. Zor ama umudunuzu tamamen kesmeyin. Veterinere mutlaka götürün. Dediğim gibi çok zor ama bir ihtimal :(

:( keşke biraz daha yanımda olsaydı bir umut iyileşir belki.

Yer değişmiş:(

Dosya Ekleri

• 20220909_130810.jpg
    20220909_130810.jpg
    156,7 KB · Görüntüleme: 106
Öyle uyusun dinlensin kaderi geldiyse yapacak bir şey yok.
Dostum kuşun hasta olmuş olabilir iklim değişikliğinden yani sana bir tavsiye veremeyeceğim ama ishal mi diye kontrol et ishal ise çok fazla salata vs yedirmeyin kendi yemini yesin yani bi veterineri aramanı tercih ederim. Veterineri ara sana ne yapman gerekeni o söylesin bence.

Merhaba geçmiş olsun acil şifalar öncelikle, bizim kuşumuz da benzer haldeydi eğer kahvaltıda vs. kendi yediğiniz tuzlu sayılabilecek ekmek, peynir gibi ürünlerden yedirdiyseniz böbreklerine zarar vermiş olabilirsiniz aynı hataya ben de düştüm zamanında. Hayvan sofrada gezinip istediğinden yiyordu, ben de ne yiyip ne yemeyeceğini bildiğini düşünüp müdahale etmiyordum. Bir veterinere götürebilirsiniz eğer imkan varsa.
Evinizde bebe aspirini var ise tatlı kaşığına içme suyu içerisinde 1 tanesini ezip karıştırın ve kuşunuza içirmeyi deneyin, hafif kırgınlıklarda toparlanmasına yardımcı oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı