Kuşum yabani mi?

MaceWW0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:3060OC 8gb
İşlemci: i312100f
Anakart:Asus Prime H610M-K D4
Ram:2x 8gb 3200Mhz
Depolama:Adata Legend 750 M.2 SSD
1 ay önce falan balkonda otururken bir muhabbet kuşu bizim balkona geldi. Eskiden kuşlarım vardı onların kafesini aldım kuşu kafesin içine koydum. Ne yaparsam yapayım bu kuş bir türlü bana alışamadı. Bir kere kafesten dışarı çıkarmaya çalıştım parmağım kanadı resmen ama çıktı. 10, 15 dakika onu yakalamaya çalıştım. Sonunda kafesine koydum arkadaşlarıma ve büyüklerime sordum bazıları onu veterinere götürmem gerektigini yabani oldugunu söyledi. Bu konuyla ilgili bir bilginiz var mı? Yardım eder misiniz?

Veterinerle ne alakası var? Olay sizde bitiyor. Elinizle kuşun yemini alıp çok yavaşca yaklaştırın. Kuş hareket etmeye başlayınca durun sizi tanısın. Biraz baksın bir şey olmadığını anlayıp güvenince avucunuzdanyemi yiyecektir ve kuşun sık sık kafesinin yerini değiştirmeyin. Bir yer belirleyin orada kalsın. Ve salıncak gibi kuşun seveceği oyuncaklar alabilirsiniz. Bu arada fotorafını atar mısınız? Dişi mi, erkek mi, kaç yaşında öğrenelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı