4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 9 Mart 2023 #31 Plokon916 dedi: Kuşum hala yaşıyor ama çok kötü hep yerde duruyor ve ayak parmağının teki kırılmış tüneğe çıkamıyor yakında ölecek çok üzülüyorum. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla... Allah rahmet eylesin hocam.
Plokon916 dedi: Kuşum hala yaşıyor ama çok kötü hep yerde duruyor ve ayak parmağının teki kırılmış tüneğe çıkamıyor yakında ölecek çok üzülüyorum. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla... Allah rahmet eylesin hocam.
2 202094 Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 568 9 Mart 2023 #32 Senin gibi bir sahibi ve yol arkadaşı olduğu için eminim çok huzurlu uyuyacaktır.
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #33 Plokon916 dedi: Kuşum hala yaşıyor ama çok kötü hep yerde duruyor ve ayak parmağının teki kırılmış tüneğe çıkamıyor yakında ölecek çok üzülüyorum. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla... Allah rahmet eylesin hocam.
Plokon916 dedi: Kuşum hala yaşıyor ama çok kötü hep yerde duruyor ve ayak parmağının teki kırılmış tüneğe çıkamıyor yakında ölecek çok üzülüyorum. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Kuşum dün öldü. Allah rahmet eylesin. Genişletmek için tıkla... Allah rahmet eylesin hocam.