Kuşumun burnu kanadı

Gerek yok, dışkısında sorun yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki gibi bir hareket mi yapıyor?

Hocam kafes konuda dediğiniz gibi kare tırmanılabilir ve boya kalitesi iyi. Zaten kuş çok hareketli örümcek adam gibi her yerde durabiliyor. Vitaminleri ve probiyotiği yakın zamanda alacağım ve tüneğide halledeceğim. Kafes boyu şuan aklımda yok ölçüp size yazacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
Evet çok benzer bir hareketi yapıyor. Hatta aynısını.

Rica ederim. Bu hareketin benzerini veya aynısını yapıyorsa sorun yok. Kuşlar uyuklarken veya günün belli vakitlerinde, halinden memnun olduklarında, mutlu olduklarında gagalarını gıcırdatırlar. Gagasından rahatsız olmuyor yani. Aksine size, benim keyfim yerinde diyor.

Kafesi ölçtüm ve kafes konuda dediğinizden 5 cm daha kısa (her yeri) ama günde 1-2 saat dışarıda duruyor sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz.
Hocam kuşum gene gagasıyla oynadı videosunu çektim. Ama pek net ve iyi değil çünkü ders çalışıyordum apar topar çekmeye çalıştım. (Videoda ses yok olsada zaten anlayamazsınız arkadan çok ses geldi).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi bir hareket yaptıysa eğer, dediğim gibi bir sorun yok. Uyukluyor hem, büyük ihtimalle o videodaki hareketi yaptı. Siz duymuşsunuzdur zaten. O hareketi yaptıysa mutludur

Videodaki gibi bir hareket yaptıysa eğer, dediğim gibi bir sorun yok. Uyukluyor hem, büyük ihtimalle o videodaki hareketi yaptı. Siz duymuşsunuzdur zaten. O hareketi yaptıysa mutludur
Evet duydum. Kuşumun mutlu olması benide mutlu etti. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…