Kuşumun derisi gözüküyor

Emiroo

Kilopat
Muhabbet kuşumun boynunun altında hafif deri açılmasını görmüştüm tüy döküyor sandım daha sonra kanatlarının altında da tüyler döküldü. Bugün de boynun da bir anda çok bariz bir dökülme oldu. Bu hastalığın adı nedir veya çaresi var mı? hareketlerinde ve dışkısında hiçbir problem yok
WhatsApp Image 2024-10-11 at 17.30.33.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-11 at 17.30.46.jpeg

Muhabbet kuşumun boynunun altında hafif deri açılmasını görmüştüm tüy döküyor sandım daha sonra kanatlarının altında da tüyler döküldü. Bugün de boynun da bir anda çok bariz bir dökülme oldu. Bu hastalığın adı nedir veya çaresi var mı? Hareketlerinde ve dışkısında hiçbir problem yok Eki Görüntüle 2326939Eki Görüntüle 2326940

Bu hastalık değil TikTok ve Instagram üzerinde görmüştüm muhabbet kuşu depresyona girip kendi tüyü çıkarıyor veteinere götürmekte fayda var.

Bu hastalık değil TikTok ve Instagram üzerinde görmüştüm muhabbet kuşu depresyona girip kendi tüyü çıkarıyor veteinere götürmekte fayda var.
2. bir kuş var haraketlerinde hiçbir sorun yok kavga da etmiyorlar ama kuşum kendini gagadan asıyor. Bu normal bir tüy dökümü değil bir anda oldu

2. bir kuş var hareketlerinde hiçbir sorun yok kavga da etmiyorlar ama kuşum kendini gagadan asıyor. Bu normal bir tüy dökümü değil bir anda oldu.

Muhabbet kuşları ilgisizlikten veya herhangi bir şeyden çok kolay depresyona giren hayvanlardır ayrıca akıllı varlıklardı onunla zaman geçirin oynayın besleyin ilgi vermenız gerekıyor depresyondan çıkması için.

Muhabbet kuşları ilgisizlikten veya herhangi bir şeyden çok kolay depresyona giren hayvanlardır ayrıca akıllı varlıklardı onunla zaman geçirin oynayın besleyin ilgi vermenız gerekıyor depresyondan çıkması için.
hocam bu kuşların hiçbiri kafesde bile durmaz 5 yıldır ben de düzenli olarak uçururuz hiçbir vitamini eksik değildir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı