Kusurlu Samsung Odyssey G6 2K 360 Hz alınır mı?

Bütçe
18.600

forest7272

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz Oyuncu M
Selam arkadaşlar, Samsung Odyssey G6 2K 360 Hz oyuncu monitörü almayı düşünüyorum.
Piyasada fiyatı 26 bin civarı ama PTT AVM'deki bir satıcı 18.600 TL'ye satıyor. Ürünün tek kusuru sağ üst köşesinde ufak bir deformasyon varmış.
Fiyat farkını düşündüğümde, sizce alınır mı? Satıcı, ileride herhangi bir donanım ya da yazılım problemi olursa garantinin geçerli olacağını ve sorun olmayacağını söyledi. Ürünün fotoğraflarını istedim, gönderdi ve ben de siparişimi oluşturdum. Sizce bir sorun olur mu, mantıklı mı düşündüm? Satmayı düşünmüyorum ama satarsam da piyasanın altında satarım. Yine de sizin yorumlarınıza göre iptal edebilirim.

86045e5c-d42e-43a8-817e-d8bf46338dee.jpg 97872cce-7df3-456b-9027-44fd40e91241.jpg ae0a20dc-30fe-4f9c-ae4d-c0cae6a86c78.jpg be520a9c-803a-4d0d-ba2e-f1453ba93d47.jpg

Selam arkadaşlar, Samsung Odyssey G6 2K 360 Hz oyuncu monitörü almayı düşünüyorum.
Piyasada fiyatı 26 bin civarı ama PTT AVM'deki bir satıcı 18.600 TL'ye satıyor. Ürünün tek kusuru sağ üst köşesinde ufak bir deformasyon varmış.
Fiyat farkını düşündüğümde, sizce alınır mı? Satıcı, ileride herhangi bir donanım ya da yazılım problemi olursa garantinin geçerli olacağını ve sorun olmayacağını söyledi. Ürünün fotoğraflarını istedim, gönderdi ve ben de siparişimi oluşturdum. Sizce bir sorun olur mu, mantıklı mı düşündüm? Satmayı düşünmüyorum ama satarsam da piyasanın altında satarım. Yine de sizin yorumlarınıza göre iptal edebilirim.

Eki Görüntüle 2449569Eki Görüntüle 2449570Eki Görüntüle 2449571Eki Görüntüle 2449572
Gözle görülür bile birşey yok eğer dediğinden farklı birşey yoksa sadece kozmetiğinde sorun varsa çok uyguna almışsınız.

Gözle görülür bile bir şey yok eğer dediğinden farklı bir şey yoksa sadece kozmetiğinde sorun varsa çok uyguna almışsınız.

Bende öyle düşündüm arkadaşlarımlada konuştum başka fikirleri de görmek istediğim için buradanda fikir alayım dedim satıcı başka sorun olmadığını söyledi zaten başka bir sorun olursa iade edeceğimi söyledim kendisi de kabul etti.

Aynen hocam sadece kozmetikse iyi fiyat.

Buradan almıştım sipariş oluşturdum ödeme yapmadan önce mesafeli satış sözleşmesinden satıcının numarasını aldım bu da konuyu gören arkadaşlara taktik olmuş olsun satıcı ile iletişime geçmek isterlerse bütün e-ticaret sitelerinde var.

İkinci el OLED monitör alınmaz. Zaten kısa bir ömürleri var. 3 ay sonra yanıklar oluşursa ne olacak? Nasıl kullandıldığı da meçhul. Hem öğrenci indirimiyle Samsung'un sitesinden 17.500 TL'ye sıfırını alabiliyorsunuz.

İkinci el OLED monitör alınmaz. Zaten kısa bir ömürleri var. 3 ay sonra yanıklar oluşursa ne olacak? Nasıl kullandıldığı da meçhul. Hem öğrenci indirimiyle Samsung'un sitesinden 17.500 TL'ye sıfırını alabiliyorsunuz.

Bunu ilk defa duydum nasıl alabiliyoruz Samsung'un sitesinde satılmıyor bu ürün siz başka monitöre bakmış olabilirsiniz öğrenci kardeşlerim var indirim oluyorsa yaparım.

Son düzenleme:
Bunu ilk defa duydum nasıl alabiliyoruz Samsung'un sitesinde satılmıyor bu ürün siz başka monitöre bakmış olabilirsiniz öğrenci kardeşlerim var indirim oluyorsa yaparım.

Hayır gayet de alınıyor. Bu monitörü 17.500 TL'ye alanlar var. @forest7272
Desktop Screenshot 2025.03.19 - 23.51.49.14.png

Bunların panelleri çok hassas. Kusurluysa kesinlikle yanaşmayın derim. Aynısının 240 Hz'lik versiyonu daha geçenlerde 21 falandı. Sıfır en azından. Kendim de alıp kullanmıştım mis gibi monitördü.

Hocam satıcı ile görüştüm herhangi başka bir sorun olursa iade edeceğimi söylemiştim kendisi de kabul etti ekran görüntülerini de aldım bir sorun olduğunu gördüğümde zaten iade edeceğim.

Eki Görüntüle 2449607

Hocam baktığınız ürün 240 Hz olan monitör girip detaylarına bakarsanız görürsünüz bende ilk gördüğümde şaşırdım ama sizin baktığınız 240 Hz.

Eki Görüntüle 2449607

1742418383205.png

Buradada yaziyor hocam bakabilirsiniz ama yine de teşekkür ederim 360 Hz olanı bu fiyatta olsaydı 2 tane alırdım 😂

Hocam satıcı ile görüştüm herhangi başka bir sorun olursa iade edeceğimi söylemiştim kendisi de kabul etti ekran görüntülerini de aldım bir sorun olduğunu gördüğümde zaten iade edeceğim.

Hocam baktığınız ürün 240 Hz olan monitör girip detaylarına bakarsanız görürsünüz bende ilk gördüğümde şaşırdım ama sizin baktığınız 240 Hz.

Eki Görüntüle 2449618

Buradada yaziyor hocam bakabilirsiniz ama yine de teşekkür ederim 360 Hz olanı bu fiyatta olsaydı 2 tane alırdım 😂

Biliyorum 240Hz olduğunu. Aynı monitörler tek fark 240Hz olması. 240Hz'den sonrası çok da önemli değil. 2.elden alıp 3-4 ay sonra yanma sorunu yaşamaktansa. Ayrıca deforme olmuş ürün. Sorun yaşarsanız Samsung yardımcı olur en azından. PTT'den alıp da sorun yaşarsanız yardımcı olmazlar. İnanmazsanız PTT ile alakalı konulara bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı