Bütçe
18.600
Işık sızması testi yaz. Siyah ekran gelecek ve kenarlara bak, öbür yerlere göre aydınlık mı diye.

Hatırladım hocam tamamdır onu da yaparım başka önemli bakmam gereken yerler var mı bunun dışında.

Monitörün elinde olması lazım adamın yanına git bak. Telefondan anlaşılmaz.
ptt awm'den istiyorum hocam kargo geldikten sonra kontrol edecem.

Ben şimdi kardeşimin bilgilerini girdim. Dediğiniz linke girdim ödeme sayfasına kadar gittim herhangi bir indirim olmadı hocam.
Burada bir arkadaş anlatmış.

Samsung'un sitesinde yazan şu.
1. Samsung Account'unuz ile giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
2. 11 haneli TCKN'nizi ve e-Devlet'ten aldığınız belgenizdeki barkodu girin.
3. Mağazaya erişin, Eğitim İndirim Programı avantajlarından yararlanmaya devam edin.

Forumda indirimle alan kullanıcılar var. Onlara sorarsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:

3. mağazaya erişin, eğitim indirim programı avantajlarından yararlanmaya devam edin.

Forumda indirimle alan kullanıcılar var. Onlara sorarsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Buldum tamamdır teşekkür ederim PTT Awm'yi iptal edeceğim gibi buradan sipariş vereceğim.

3. mağazaya erişin, eğitim indirim programı avantajlarından yararlanmaya devam edin.

Sipariş verdim hayırlı olsun vatana millete 😁
1742425955812.png

çözüldü:
@bluerr adlı arkadaşın tavsiyesine uydum ileride bu monitörde herhangi bir arıza olduğunda garanti bu eziği görürse kullanıcı hatası deyip red verebilir ve PTT awm satıcısı ürünün arkasında durup durmıyacağını bilemem. Risk almaktansa daha ucuza 240 Hz monitör almak daha iyi.

Son düzenleme:
Buldum tamamdır teşekkür ederim PTT Awm'yi iptal edeceğim gibi buradan sipariş vereceğim.

Sipariş verdim hayırlı olsun vatana millete 😁Eki Görüntüle 2449693

çözüldü:
@bluerr adlı arkadaşın tavsiyesine uydum ileride bu monitörde herhangi bir arıza olduğunda garanti bu eziği görürse kullanıcı hatası deyip red verebilir ve PTT awm satıcısı ürünün arkasında durup durmıyacağını bilemem. Risk almaktansa daha ucuza 240 Hz monitör almak daha iyi.

En doğrusunu yaptınız. Aradaki tek fark 240Hz olması. Zaten kaç tane oyunda 240 FPS'nin üstüne çıkacaksınız? Samsung'tan kapalı kutu almış oldunuz. Hem de daha ucuza. Sorun yaşarsanız yardımcı olurlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı