Kutsalkitap.org sitesinin bana gönderdiği ıncil

• Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 166
  • Görüntüleme 31.991
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyup kültürleneceğine inanıyorsan devam et yoluna.
Daha geçenlerde sen saygıdan bahsetmiyor muydun? Bu şekilde başka insanların kutsalını küçük görerek mi saygı gösteriyorsun ya da böyle davrandıktan sonra mı saygı bekliyorsun? Başkası Kuran için bunu dese burada sayfalarca yardırırsın, sen söylemekten geri durmuyorsun... Saygı görmenin kurallarından biri; kendine yapıldığında hoşuna gitmeyecek, alınacağın ya da tetikleneceğin şeyi başkasına yapma.

Daha geçenlerde sen saygıdan bahsetmiyor muydun? Bu şekilde başka insanların kutsalını küçük görerek mi saygı gösteriyorsun ya da böyle davrandıktan sonra mı saygı bekliyorsun?

İşine gelince saygıdan bahseder. Onun gibiler saygı, hoşgörüyü sadece araç olarak kullanıyorlar.

Ne Tefsirde ne de Ayetin kendisinde İncil'den bahsedilmiyor. Neye dayanarak burada İncilden bahsedildiği çıkarımına ulaştınız?
Kur'an-ı Kerim'e göre Kur'an-ı Kerim hariç diğer kitaplar zamanla değiştirilmiştir. Allah Kur'an-ı Kerim'i mutlaka koruyor. Bununla alakalı ayetleri de Hicr suresinden bulabilirsin.

Benim anlamadığım kısım, adamlar neden site açıp kargo parası ödeyip üstüne bedava kitap veriyor?

Kur'an-ı Kerim'e göre Kur'an-ı Kerim hariç diğer kitaplar zamanla değiştirilmiştir. Allah Kur'an-ı Kerim'i mutlaka koruyor. Bununla alakalı ayetleri de Hicr suresinden bulabilirsin.
4 kitabı da indiren Allah, korumayı Kuran'ı Kerim'i indirirken mi akıl etmiş?

Bu reklama aylar önce rastlamıştım bir kere. Bu site miydi hatırlamıyorum fakat misyonerlik amacı güden bir reklamdı kısaca ve İncil hediye ediyorlardı. Siteye üstünkörü bakıp pek umursamadan devam ettim, haftalar sonra bir daha karşıma çıktı ki bu ay içinde sayamadım kaç defa karşılaştım bu reklamla. Neden bu zamanlarda popüler oldu acaba? Merak etmedim değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00