Ben de yemiştim zamanında, fena değil tadı.Hocam yalnış hatırlamıyorsam siz denemek için Domuz eti'de yemiştiniz![]()
Ben de yemiştim zamanında, fena değil tadı.Hocam yalnış hatırlamıyorsam siz denemek için Domuz eti'de yemiştiniz![]()
İncilin değiştirildiğine dair birçok ayet paylaştım. İnternetten de istersen bakabilirsin. Eğer sen bunu yeterli bir kanıt olarak görmüyorsan senin düşüncen tabiki. İşte burada inancın öznel olduğunu bir daha görüyoruz.Ne misyonerliği? Hristiyan mıyım ben?
Somut kavramlarda inanç yoktur. İncil'in değiştirildiğine kanıtın yoksa ve buna rağmen değiştirildi diyorsan bu inançtır, iftiradır.
Şu mesaja gidip altındakileri okursan anlarsın.
İncilin değişip Kuran'ın değişmemesine inanmak..İncilin değiştirildiğine dair birçok ayet paylaştım. İnternetten de istersen bakabilirsin. Eğer sen bunu yeterli bir kanıt olarak görmüyorsan senin düşüncen tabiki. İşte burada inancın öznel olduğunu bir daha görüyoruz.
Bu nasıl bir mantıktır ?Gerçek hayat sorunlarım ibadet edince çözülmüyor
İncilin değişip Kuran'ın değişmemesine inanmak.
@Akdeniz1 Tanrı insanlara irade verdi. İzlemeyi seviyor demek ki. Varsa tabi. Ben hristiyan değilim. Deistim.Sizce ego'lu bir insanın yada topluluğa bir peygamberin yada sizin tabirinizle tanrı'nın koskoca bir kitabı emanet etmesi doğal mı ?
Hocam değişmemesiniz sebebi ''Araplar'' onlar koskoca bir kitabı 1 okumada ezberleyebiliyorlar, hatta aralarında şiir vs. yarışmaları yaptıklarıda geçiyor.İncilin değişip Kuran'ın değişmemesine inanmak..
Bu kanıt dediğin şeyler bilim camiasında kabul görüyor mü? Hayır. Tarih alanında kabul görüyor mu? Hayır. Kanıt dediğin test edilen, gözlemlenen şeylerdir.İncilin değiştirildiğine dair birçok ayet paylaştım. İnternetten de istersen bakabilirsin. Eğer sen bunu yeterli bir kanıt olarak görmüyorsan senin düşüncen tabiki. İşte burada inancın öznel olduğunu bir daha görüyoruz.
Hem de mushaflarda farklı şeyler yazmasına rağmen...İncilin değişip Kuran'ın değişmemesine inanmak..
Ha bu yüzden yani. Araplar ezberliyor. Tamam.Hocam değişmemesiniz sebebi ''Araplar'' onlar koskoca bir kitabı 1 okumada ezberleyebiliyorlar, hatta aralarında şiir vs. yarışmaları yaptıklarıda geçiyor.
Hocam. Mantık yok yok. Mantık olamaz dinde. Birisi der kan içmek sevap diğeri der kan içmek günah. Benim "inancım" doğru düşündüğümü yapma yönünde.Bu nasıl bir mantıktır ?
İncil bile birbiri ile çelişiyor.
Herkese göre tek mantıklı ve doğru din kendi dinidir. Çoğunuz doğumdan gelen ezbercilik ile hareket ediyorsunuz. Rusya'da doğsaydınız ortodoks olacak ve aynı şekilde Kur'an'ı okumayi red edecektiniz. Araştırmadan neyin nasıl öğrenemezsiniz. Sizi büyüten çevreden farklı olarak elinizin altında internet var, tak diye her şeye erişebiliyorsunuz. Objektif olarak, farklı farklı yerlerden farklı şeyleri okusanız Hristiyanlık, Yahudilik, Islam. Bunların hepsinin aynı olduğunu ve bir farkı olmadığını anlarsınız.Ya arkadaşlar bu kadar misyonerlik neden? Neye inanıyorsanız inanın İncilin değişmediğine inanıyorsan inan. Ben inanma öyle bir din yok mu dedim? Din kavramı kişiseldir ama siz nesnel gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz. İncili okumamın sebebi dar görüşlü olmam değil Kur'an-ı Kerim ile ters düşüyor olmasından. Siz elbet farklı bir inanca sahipseniz pekala İncili okuyup inanabilirsiniz. Kırmayalım birbirimizi.
Onlara gelmemesi yada bir kaç köre gelmemesi bence normal birşey ?
Çok diretenler izlesin;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.